Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyobb valószínűséggel csalnak majd meg a farkam mérete miatt?
Nekem elég átlagos csak a méretem.
15cm hosszú és 5cm vastag.
Mikor egy lány előtt először kell letolnom a nadrágom mindig nagyon zavarba vagyok hogy ez kicsi.meg ezzel nem lehet annyira kielégiteni egy csajt mint mondjuk egy 18-19es pélóval.mer ahogy olvasgatom az oldalt itt a 20cm az átlag.
szerintem meg akkor, ha nem figyelsz rá,az igényeire,nem okozol neki orgazmusokat
nem "babusgatod" szex után
Ne aggódj öreg, nekem még ekkora sincs, és nem vallottam még szégyent egyszer sem.. szerintem nagyobb gáz, ha 2 perc után elsülsz. :D gondolj bele, neked jó elmentél minden oké, a lány meg 2 percért odaadta magát neked.. biztos ő is nagyon boldog lehet..
Figyelj a lányokra törődj velük, és akkor nem fognak félre lépni.. a könnyűvérű lányok meg úgyis félremennek tehetsz te akármit értük, két emberes a dolog.
Barátomnak 17 cm, és sokszor nagyon nagynak érzem.. meg is lepődtem hogy itt 20 cm az átlag...el ne hidd már :D
Korábban mindegyik barátomnak kisebb volt és teljesen jó volt a szex velük. Ne aggódj, semmi sem ezen múlik. 15 cm az teljesen ok :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!