Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázok elmenni egy örömlányhoz. Mit tegyek?
nyugi nem mond rosszat rad csak a pénzed kell neki
de megbizhatóhoz menj
némejik jobb mint egy baratnő
sok sikert
én is paráztam de már voltam soknál és hidd el semmi gond nem lesz
ha debrecwni vagy tudok ajánlani párat
Hát amit itt leírtál, az nem arra vall, hogy túlzottan érzelmes meg beleérző lennél..
milyen okot adtál? Már most leírtad, hoga megcsal, pedig még meg sem ismerkedtél vele... figyelni akarod, mert nem bízol benne... de amúgy törődni nem akarsz vele..
leginkább gumi őre van szükséged, az mindig nyitott, ha igényed támad, sosem csal meg és kedvedre birtokolhatod
hát havi 1-2 alkalom az eléggé nemtörődömség
egyébként nyugi, nem azért fikázlak, mert rosszindulatú vagyok, vagy ilyesmi, azért megértelek én, csak egy kicsit.. szánalmas ez így
kezdetnek szerintem ne nőt/prostit keress, hanem pszichológust, ugyanis önmagaddal van problémád. Önmagadat sem tartod érdekesnek, vagy szerethetőnek (olyannak, akit nem csalna meg a barátnője).. hát ha Te sem tudod magad szeretni, más hogy tudna?! Előbb neked kell elhinned, hogy vagy valaki, majd utána más is el fogja hinni:)
És ezen egy profi k.u.r.v.a sem segítene, de még egy tényleg odaadó barátnő sem.. ezt előbb magadnak kell megoldanod, amiben egy pszichológus segíthet
És ezt tapasztalatból mondom, heti egy lélekbeszéd a bérletet is megéri, hidd el!
nem vagyok benne biztos, hogy háziorvos kell a TAJos pszichológushoz.. ennek néz utána, mert szerintem nem kell hozzá beutaló... vagy fene tudja
és igen, utána kell járni, energiát kell belefeccőlni... vagy odamenni a magánba és kiperkálni 6 rongyot óránként
ha Pesten laksz, vagy fel tudsz járni pestre, akkor tudok egy alapítványt, ahol rugalmasan kezelik a dolgot, és ha nagyon nem jön ki a fizetésedből, akkor 2ért is vállalják.. bár elsősorban munkanélkülieknek és diákoknak van ez az alternatíva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!