Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes kitartóan próbálkozni a lányoknál vagy inkább örömlányhoz menni célravezetőbb sok kudarc után,25 évesen?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 13:39
1/8 anonim válasza:
A kérdés alapján te csak dugni akarsz, ahhoz elég az örömlány, vagy akár a saját kezed is.
2/8 anonim válasza:
Ha nem dugsz hamarosan, frusztrált leszel, és ellenséges a nőkkel.
szóval nem tudom, de oldd meg valahogy!
3/8 anonim válasza:
Én úgy éreztem, hogy érdemes. Később pedig, hogy kár volt. De te lehet, hogy nem így jársz.
4/8 anonim válasza:
Én ajánlom neked az erotikus masszázsszalonokat. Ott teljes higiénia van nem úgy mint egy ribinél, akitől bármit összeszedhetsz.
5/8 anonim válasza:
érdemes kitartóan probálkozni?
ha kitartó probálkozással el is érsz bármit....gondolj bele, hogy annyi próbálkozás után más (joképü, magas, sportos testü fiu) megdug 100 nőt.
te meg max valami kis szutykot
6/8 A kérdező kommentje:
13:51 : A nők iránti ellenszenvet mondjuk egy kicsit már érzem.
2015. dec. 26. 19:09
7/8 anonim válasza:
Nagyon nem kifizetődő utálattal viseltetni a nők iránt. Ők olyanok, nekik ez jutott osztályrészül. Nem tehetnek róla hogy nekik ez semmibe nem telik. Mindig erre gondolj ha épp kezdenéd utálni őket. Ők nem látják át a te (s mi)jobbára nehézkes helyzetünket. :)
8/8 A kérdező kommentje:
12:42 : Ezen már túl vagyok, nem kesergek, de nem is keresem a társaságukat.
2015. dec. 27. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!