Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázok elmenni egy örömlányhoz. Mit tegyek?
Ha nem akarsz nővel foglalkozni, miért várod, hogy a nő foglalkozzon veled?
Minden nap nem is kell.... de ha minden nap mész, a bérlet 15 körül megvan
vagy 30 ezer körül. Max akkor lehetne bérlet, ha ott dolgozom. Már nem vagyok diák, annak kerül ennyibe vagy kevesebbe.
Havi egy-két alkalom bőven elég szerintem.
Oké, szóval havi 1-2szer galálkozni elég, de le akarod figyelni ikkr csal meg?:DD akkor te lennél a megcsalás, hisz ga valakivel már heti egyszer találkozik, az már jobban kapcsolat lenne, mint veled a havi 2vel:D
figyelnéd ikor csal meg? Igazad van, szerintem menj inkább prostihoz, a nő nem neked való:D
Nem kell parázni!!
Mindenki, MINDENKI parázik amikor először felhív egy lányt, meg amikor először elmegy. Hú én is agyon paráztam magam... De a lányok fel vannak erre készülve. Ha ez vígasztal: mindenki parázik és bénázik elsőre, de idővel hozzászoksz. Hívd fel - menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!