Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parázok elmenni egy örömlányho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parázok elmenni egy örömlányhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretném végre kipróbálni a világ legjobb dolgának titulált dolgot. A gond az,hogy parázok elmenni. Nem tudom,hogy lennék képes ellazulni egy vadidegen nő előtt. Az sem mellékes,hogy tartok tőle,hogy valami megjegyzést tesz a nem éppen hatalmas nemi szervemre.

2015. dec. 27. 18:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/173 anonim ***** válasza:
100%

Nem buszmegállóba gondoltam. Munkahely, stb. Először ismerkedj, járj el valahová.

Te dolgod hogy, tényleg prostizni akarsz-e minden áron.

2015. dec. 29. 19:27
 62/173 A kérdező kommentje:
Én eljárnék,de nincs hova.
2015. dec. 29. 19:29
 63/173 anonim ***** válasza:
9%
A mai lányokra fölösleges időt pazarolni. Riherongy az összes.
2015. dec. 29. 19:45
 64/173 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább prostiznék. Az örömlánynak adhatod az ívet rendesen. Egy rendes lány húzgálja a száját szinte mindenre. Jaj,ez nem jó,túl gyors,nagyon fáj. A prosti nem nyavajog.
2015. dec. 29. 19:47
 65/173 A kérdező kommentje:
Az biztos.
2015. dec. 29. 19:53
 66/173 anonim ***** válasza:
79%

63-as, 64-es.

Ti csak általánosítotok, mint valami félkegyelműek, csak mert belefutottatok egy olyanba. gázok vagytok.

2015. dec. 29. 19:56
 67/173 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy kissé túloztak az összessel. Inkább egy részük (nem mind).
2015. dec. 29. 19:59
 68/173 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen szar helyzetben vagyok csak 32 évesen. Tuti hogy te nem vagy ennyi. DE! Ezt a keserűséget nagyon gyorsan lépd át ha jót akarsz magadnak.. sehova nem vezet. Próbálok én is beszélgetni, ismerkedni. Igaz hogy nagyon nehezen megy a mentalitásom miatt nekem is. De isten ments hogy másra húzzam a vizes lepedőt a magam hülyesége miatt. Nem a lányok, nők hibája. Sajnos ilyen vagyok.. attól még szeretem őket, és jó lenne ismerkedni velük. :D Üdv egy 32 éves.. (3 kapcsolatom volt. Egy 5 éves, egy pár hónapos és egy pár hetes.. ebben a sorrendben. ) Prostin én is nagyon gondolkozom, mert meg vagyok kergülve, ha csak megérzem a parfümillatot is. Pláne ha még "látok" is valamit.. Szóval nagyon kéne már, de közel sem jutok hozzá.
2015. dec. 29. 20:20
 69/173 A kérdező kommentje:
Még vagyok 32. 4 évem van addig. Igyekszem próbálkozni.
2015. dec. 29. 20:31
 70/173 anonim ***** válasza:
A prostituált kérdés számomra nagyon komoly. Én sem merem.. Magam miatt nem merem. Nem tudom hogyan emészteném meg azt hogy "ingyen má nem is megy".. Szörnyű szar érzés, és komolyan nem tudom hogy tudnék-e utána tükörbe, vagy nő szemébe nézni. A másik meg az hogy mit szól az a lány aki fogad pénzért? Hát igen.. :/ Tudom hogy neki csak munka, és jövedelemforrás, de.. Én nagyon szeretem a nőket, s úgy venné ki magát mintha rosszat tennék, hiszen akarata ellen.. a pénzemért.. szóval.. áhh. :)
2015. dec. 29. 20:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!