Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázok elmenni egy örömlányhoz. Mit tegyek?
Én sem vagyok jóképű, szegénynek nem mondanám magam, de a párom nem emiatt szeret.
Akkor ezzel a görcsöléssel kell valamit csinálni, mert ha ez jár végig a fejedben, hogy teljesíteni kell és te nem tudsz, akkor nem is fogsz. Mi az, hogy nem lehet barátnő... lehet éppen, de akkor változtatnod kell a hozzáállásodon és kilépnek a komfortzónádból.
Masterthief szólt. Hallgass rá.
Társkeresőn jó, ha 20-ból egy lány ír vissza még korrekten, normálisan megfogalmazott üzenet esetén is, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Pedig a társaságba járás lenne az első lépés. Közeli város, ahova elutazhatsz? Onnan kellene barátokat szerezni. Első lépésként szerintem kipróbálni valami újat. Sportolni, táncolni, nyelvsuliba járni, akármi. Olyan helyre, ahol ismerősöket szerezhetsz.
És aki faluban lakik, ahol szinte semmi sincs? Az is otthon ül a 4 fal között? :D
Azoknak hogy-hogy van barátnőjük? Találd már fel magad.
az örömlányban pont az a lényeg,hogy nem kell teljesíted semmit se.
az élvezkedésért mész hozzá,nem a férfiúi mivoltodat fitogtatni.
esetleg amit páran elfelejtenek első alkalommal,hogy lekezelőek a lánnyal a munkáját figyelembe véve,úgy meg persze hogy nem számíthat az ember felejthetetlen örömökre.
ugyanúgy viselkedj vele,mint bármilyen másik csajjal,sőt legyél udvarias és kedves.
első alkalommal csak szopatásra fizess be,akkor tényleg nem kell csinálnod semmit csak ülsz a csaj szop,te meg csöcsörészed,kicsit megpinázod.
a következő alakalommal már magabiztosabb leszel.
#25 B+ :D Ha feltalálná magát most nem lenne itt.
Tanácsot kért és a "szerezz barátnőt" az nem tanács. vagy azt gondoltad hogy ez még soha az életben nem jutott az eszébe?
Az ilyet apró lépésekben lehet felépíteni. Szerintem a barátok szerzése is elég nagy falat lenne elsőre.
Először saját magával kell kibékülnie (ebben szerintem segítene ha elmenne egy fizetőshöz), stílusváltás, új ruhák, sportolás ilyesmi. Majd ha már kezdi jól érezni magát a bőrében akkor valószínűleg automatikusan létrejön egy-két barátság stb ahonnan lehet továbblépni.
Én valahogy így képzelem el ezt a progresszíót.
Az+ráadás hogy nincsenek barátaid. Mi az oka?
Ha van baráti közösség, könnyű ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!