Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért is kellene szégyenkeznem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is kellene szégyenkeznem emiatt?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, szűz. Lett volna már lehetőségem elveszteni, de vagyok olyan naív, hogy még várom az "igazit". Sajnos az utóbbi egy évben több alakuló kapcsolatom is zátonyra futott, a pasik kifogásolták, hogy még szűz vagyok. Azt mondták nem akarnak tudatlannal bajlódni, mert nagyon sok idő lesz, mire beleszokok. Ha viszont valamelyik lány itt gyakorin válaszként azt írja, hogy 16 vagy 17 évesen vesztette el a szüzességét, akkor legalább egy, de sokkal inkább rengeteg, beszólást, sértést kap.

Akkor most mi is az elvárás? Ha fiatalon veszti el valaki, akkor az rögtön biztos ribizli, ezért nem kell. De ha urambocsá még szűz, akkor sem kell, mert sok vele a gond.

Úgy érzem egyedül fogok meghalni at least 10 macskával. Xdd

18L

2015. nov. 3. 18:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hány évesekkel kezdtél?
2015. nov. 4. 00:08
 22/30 anonim ***** válasza:

#20:

#6-os és #12-es vagyok. Komolyan kíváncsi lennék, hogy miért ajándék egy férfinak a nő szüzessége? Fejtsd ki nekem légy szíves, hátha változik a véleményem. Komolyan érdekel, hogy mi az a dolog, amit egy férfi kaphat pluszban egy szűz lánytól, ami ajándékká teszi az együttlétet.

2015. nov. 4. 08:23
 23/30 KJUsul ***** válasza:
Ha egy ilyen lány szóba állna velem, hűséges lenne hozzám, én felásnám a fél országot érte, ha kell. Úgy kezelném, mint egy királynőt. De erre sajna semmi esélyem.
2015. nov. 4. 09:38
 24/30 anonim ***** válasza:

20-as vagyok.

A válaszom a következő volt:

"Egy normális fiú, örül ha a lány még szűz. Ez egy egyszeri ajándék! Ne herdáld el! Ha pedig szexre vágysz mégis, azért a petting is csodás!"

Erre kaptam egy üzenetet egy valószínűleg még kiskorú idétlen lénytől:

Az üzenet szövege: Mi a krv anyád ajándék ebben te nyomorult? Ne nyalizzál már bzmg.

A magánhangzókat kivettem a cenzúra miatt!

Aki kíváncsi kérdezze meg melyik felhasználó volt!

2015. nov. 4. 20:00
 25/30 anonim ***** válasza:
9%

Utolsó.

De még mindig nem válaszoltál a kérdésre.

2015. nov. 4. 20:08
 26/30 anonim ***** válasza:

Én egy utólsó vagyok! A 20-as!

Nem kell szégyenkezni! De azt hittem ez a szövegből kiderült!

2015. nov. 4. 20:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok a 20-as vagyok!

23-as! Ha eljössz felásni a kertemet, elmegyek veled világgá keresni egy szűz lányt! (nem kell messze menni mert a Tisztelt Kérdező Szűz!)

2015. nov. 4. 20:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os!

Erre azt mondanám, mint a Familia KFT-ben a Hajnalkának a férje!

-Hajnalka Te ezt nem értheted!

Nektek a csajok 40-50 kiló hús amit meg lehet dugni!

Én voltam már szerelmes!

Nem biztos hogy érted, de aki a múlt század közepén született, biztosan tudja miről beszélek!

2015. nov. 4. 20:35
 29/30 KJUsul ***** válasza:
20-aska nem a kereséssel van baj. :D Ha értelemezed a szöveget akkor rájössz, de egye fene, megteszem én helyeted is. "Ha szóba állna velem" - na itt a probléma. Találtam én szűz lányt, de nem kellek senkinek se, nemhogy egy szűznek. :D
2015. nov. 15. 10:26
 30/30 KJUsul ***** válasza:
értelmezem és helyetted bassz, kicsit rontottam.
2015. nov. 15. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!