Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is kellene szégyenkeznem emiatt?
18 éves lány vagyok, szűz. Lett volna már lehetőségem elveszteni, de vagyok olyan naív, hogy még várom az "igazit". Sajnos az utóbbi egy évben több alakuló kapcsolatom is zátonyra futott, a pasik kifogásolták, hogy még szűz vagyok. Azt mondták nem akarnak tudatlannal bajlódni, mert nagyon sok idő lesz, mire beleszokok. Ha viszont valamelyik lány itt gyakorin válaszként azt írja, hogy 16 vagy 17 évesen vesztette el a szüzességét, akkor legalább egy, de sokkal inkább rengeteg, beszólást, sértést kap.
Akkor most mi is az elvárás? Ha fiatalon veszti el valaki, akkor az rögtön biztos ribizli, ezért nem kell. De ha urambocsá még szűz, akkor sem kell, mert sok vele a gond.
Úgy érzem egyedül fogok meghalni at least 10 macskával. Xdd
18L
Nem mindenki egyforma.
Szerintem pl. egyáltalán nincs ezzel semmi baj sem,sőt én örülnék ennek egy lánynál.
A macskáknak nem :D
A hangsúly a "még"-en van :D
De akkor már miért nem minimalacokat?
Ha megunod,lehet tartani minidisznótorost...
Itt a többség a lúzer kategória, akinek már minden mindegy, csak puncit kapjon, ezért "bókolnak" össze-vissza a szűz lányoknak (mert ugye, hiába szüzek, punci van náluk :-P ). Viszont a való életben valóban az a helyzet, hogy egy tapasztalt partner, aki szexuális kultúrában nyújt valamit, elvárja, hogy kapjon is és ezt ugye nem tudod megadni.
A szüzesség - hiába szajkózzák itt sokan - nem erény, hanem egy állapot. Erkölcsileg semmivel nem vagy több vagy kevesebb, ha az vagy. Viszont egy állapotot tükröz, mégpedig tapasztalatlanságot. És az életben is biztos van akinek ez kell, de az nem a többség ...
Ha első vagy,akkor sok minden másban is az lehetsz. És valahol jó érzés látni a másikon,ahogy belejön. Meg amikor rákap az ízére,be akarja pótolni a "lemaradást" :D
És inkább ne legyen ex,mint legyen 20 és cserébe a tapasztalat.
Nekem is az a véleményem, hogy csak rossz alakokkal kerültél össze.
És tökéletesen megértem a helyzetedet. Én is így voltam, több srác is elhagyott azért, mert még szűz voltam, és nem is hogy nem akartak bajlódni, de inkább várni nem akartak, mert nyilván azért én nem ugrottam velük ágyba a 2.-3. randin.
Viszont ha egy fiúnak fontos vagy, akkor majd "elnézi" ezt neked.
Az valóban igaz, hogy a legtöbb fiúnak ez inkább hátrány, nem előny. Nem azért, mert nem vagy elég tapasztalt, ez hülyeség, ha van fantáziád, elereszted a vágyaidat, hamar meg lehet tanulni. Hanem inkább az a baj, hogy egy szűz lány nagy felelősség. Az első élmény általában nagyon fontos a lányoknak, és a legtöbb tapasztalatlan gyorstüzelő nem meri ezt bevállalni, ezért inkább téged aláz, mintha ez a te hibád lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!