Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Irritálnak a gyerekek? Ez...

Irritálnak a gyerekek? Ez változik? Szégyenkeznem kéne?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, 9 éve vagyunk együtt a párommal, és neki már elő-előjöttek a gyerek témák, de még csak szóban, és én nem is vettem komolyan, mert én még nem érzem kész magam egy gyerekre.. persze, megbeszéltük, meg hát várunk még bőven. :) csak a gondom az, hogy irritálnak a gyerekek.. idegesítenek, nincs rá jobb szó.. most lehet, hogy gonosznak tűnök, de tényleg. az ismerősi körömben több gyerek is van, és áá.. a kisbabákkal még elvagyok, azok édesek, de az ilyen 3-4-5 évesektől már a hideg is kiráz.. rosszak, rohangálnak, állandóan beszélnek hozzám, fárasztanak, játszani akarnak.. a másik verzió, pedig a beteg gyerek: mikor köhög egyet és szinte "látom", ahogy mindent összeken a bacikkal és áh... biztos sokan fogtok támadni, de nem tehetek róla, hogy így érzek. anyukám szerint egyszer majd ez megváltozik.. és én is úgy látom magam 10 év múlva, hogy van két gyerekem, boldog család vagyunk, de addig szép és jó, amíg fejben álmodozom róla,de a valóságban már számomra nem az...

egyszer már egy kolléganőm a fejemhez vágta, hogy egy hülye karrierista vagyok, és egyedül fogok meghalni 30 macskával.. ezen eléggé kiborultam, mert nem érzem magam annak, szeretnék én is boldog családot, csak a gyerektől vagyok rosszul..

most biztos összevisszaságnak és furának tűnik az írásom, de valamiért azt érzem, hogy szégyenkeznem kéne amiatt, hogy nem viselem el a gyerekeket...

van itt hasonló? Vagy volt, aki ilyen volt, de már elmúlt neki?

2015. jún. 19. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a kisbabákat sem bírom. De van egy 4 éves fiam vele első perctől nincs gondom, de minden más gyerek irritál.
2015. jún. 19. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Saját gyerekedre egész másként fogsz tekinteni. Ne abból indulj ki, hogy más gyereke iránt mit érzel.
2015. jún. 19. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik csoporttársam (gyed alatt végeztem tanfolyamot), 20 éve van a férjével, és sosem akartak gyereket. Ők ezt eldöntötték, és boldogan élnek. A tesói gyerekeit szereti, de sajátra sosem vágyott. Csak ő talált egy olyan társat, aki ugyanúgy gondolkodik...

Szóval ezt sürgősen tisztázd le magadban, meg a pároddal. Mert azért mert nő vagy, nem kötelező szülnöd. Dönthetsz úgy, hogy nem szeretnél gyereket. Viszont ha a párod akar, akkor ne vedd el tőle a lehetőséget, hanem hagyd, hogy megismerhesse leendő gyerekei anyját, te pedig keress olyat, aki szintén nem szeretne.

2015. jún. 19. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok gyerek engem is irritál, pedig én szeretem a gyerekeket nagyon, akarok is sajátot. De sok irritáló gyerek van, ez tény. Nekem ne mondja senki, hogy az ablak előtt visítozó, az üzletben ordító, a buszon rohangáló, lökdöső gyerektől el kellene olvadni. Olvadjon el az anyja utána. Én majd olvadozok a sajátomtól, meg egy pár édesebb gyerektől.
2015. jún. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!