"Kocka" vagyok és szinte egész éjjel/nap képes vagyok a gép előtt ülni. Szégyenkeznem kéne?
Ha te élvezed ahogy írtad akkor csináld azt meg h mit mond más .... le magasról.
Én már több mint 10 éve kockulok és semmi bajom főiskolás vagyok és jövőre végzek.
Nekem se ment soha semmi rovására.
Ja és anno volt olyan is aki felajánlotta h ha kell egy b nő csak szóljak.
Na ennyit erről.
26 F
Én is kocka voltam, aztán mivel nem akartam szűzen meghalni, elkezdtem társaságba járni, olyan helyekre, amik nem tetszettek, unszimpatikus emberekkel ismerkedtem, alkoholt ittam (utálom), táncoltam (utálom), meg ilyesmik. 10 éven át játszottam meg magam, amíg be nem ismertem magamnak, hogy ez nem én vagyok. Visszaültem a gép elé, és boldogabb voltam, mint a megelőző 10 évben bármikor. És láss csodát: találtam egy kocka lányt, született két gyerekünk, esténként együtt "kockulunk", a számítógépnek hála jó munkám van, stb.
Érdemes megnézni, hogy az antiszociális kockák néha milyen sokra viszik az életben (Steve Jobs, Notch, Sergey Brin, stb.).
Nem szégyen, csak nem kifejezetten egészséges (sem fizikailag, sem lelkileg), hogy ha teheted, egész nap a gép előtt görnyedsz. Keress még magadnak néhány antivalóságot.
Saját példák: papír alapú könyvek olvasása (az nem olyan szemrontó), akvarisztika, fotográfia, egyéb kreatív hobbik, jóga, kertészkedés (innentől kezdve senki nem panaszkodik, hogy nem vagyok a szabad levegőn és nem mocorgok eleget :P). És még antiszoc vagyok és még mindig egy 'aszott szót sem szóltam senkihez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!