Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » "Kocka" vagyok és szinte...

"Kocka" vagyok és szinte egész éjjel/nap képes vagyok a gép előtt ülni. Szégyenkeznem kéne?

Figyelt kérdés
Napi 8-10 órát is tudok játszani. Szerintem függő vagyok de nincs a tanulás rovására mert ha kell tanulni akkor sosem hagyom ki és rendesen megtanulom. Csak ha mondjuk szünet vagy hétvége van akkor tényleg egész nap. Úgy el tudok menekülni a valósàg elől vele és tényleg nekem ez nem sajnálatos helyzet,hogy elzárkózom hanem én élvezem. De mások ezt nem így látják. Ítélkeznek ráadásul mivel lány vagyok ez is rátesz egy lapáttal. De ez most tényleg szégyen?
2015. ápr. 4. 04:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
de elég szégyen és igazán találhatnál magadnak rendes hobbit
2015. ápr. 4. 05:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy idő után viszont az egészséged rovására is fog menni és akkor majd tényleg kéne. De azért kimozdulhatnál kicsit.
2015. ápr. 4. 07:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Az új generáció elég durván digitalizálódik, szóval nem annyira gáz mint ahogy az első leírta. Mellesleg a gépekkel vacakolás nem lehet hobbi? Akkor mi lehet az? Bungie jumping?
2015. ápr. 4. 08:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem ítéllek el, teljesen más szögből látom a dolgot. Ha kivételes dolgokat csinálsz, könnyen lehet, hogy te is kivételes vagy. Ha a szenvedélybeteg szót az esetleges szinonimáival együtt kiradírozzuk a szótárból, akkor marad az elhivatott, elkötelezett, meg mindenféle "rápörög" és társai. Ami ha nem annyi a cél, hogy "nekem jó legyen", akkor messzire vihet. A kivételes emberek hasonló intenzitással vetik magukat olyan, viszonylag kézzelfogható eredményeket hozó ténykedésekbe, amivel többek is jól járnak. Ha innen oda szeretnél jutni, nincs más dolgod, mint kipróbálni mindenféle tevékenységeket. Szakmákat, művészeteket, hézagpótló kis tevékenységeket (ismerek olyat, aki imád szórólapot osztani a plázában, és valljuk be, még azt is jobb így csinálni). Abba a hibába ne ess bele, hogy előre elutasítasz valamit! Szigorúan kipróbálva, több esélyt is adni a dolognak! Nem minden szerelem születik első látásra, és a mélyek többnyire a kezdeti odaadás eredményei, de még ha első látásra születtek, akkor sem a försztszájt gagyi tol mögéjük értéket. Ugyanez a helyzet azzal is, amivel a legtöbb időt töltöd életed során. Nem azért, hogy ennyit vagy annyit érj, hanem csak hogy több jó legyen IRL.
2015. ápr. 4. 08:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha te élvezed ahogy írtad akkor csináld azt meg h mit mond más .... le magasról.

Én már több mint 10 éve kockulok és semmi bajom főiskolás vagyok és jövőre végzek.

Nekem se ment soha semmi rovására.

Ja és anno volt olyan is aki felajánlotta h ha kell egy b nő csak szóljak.

Na ennyit erről.

26 F

2015. ápr. 4. 09:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is kocka voltam, aztán mivel nem akartam szűzen meghalni, elkezdtem társaságba járni, olyan helyekre, amik nem tetszettek, unszimpatikus emberekkel ismerkedtem, alkoholt ittam (utálom), táncoltam (utálom), meg ilyesmik. 10 éven át játszottam meg magam, amíg be nem ismertem magamnak, hogy ez nem én vagyok. Visszaültem a gép elé, és boldogabb voltam, mint a megelőző 10 évben bármikor. És láss csodát: találtam egy kocka lányt, született két gyerekünk, esténként együtt "kockulunk", a számítógépnek hála jó munkám van, stb.

Érdemes megnézni, hogy az antiszociális kockák néha milyen sokra viszik az életben (Steve Jobs, Notch, Sergey Brin, stb.).

2015. ápr. 4. 10:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem szégyen, csak nem kifejezetten egészséges (sem fizikailag, sem lelkileg), hogy ha teheted, egész nap a gép előtt görnyedsz. Keress még magadnak néhány antivalóságot.

Saját példák: papír alapú könyvek olvasása (az nem olyan szemrontó), akvarisztika, fotográfia, egyéb kreatív hobbik, jóga, kertészkedés (innentől kezdve senki nem panaszkodik, hogy nem vagyok a szabad levegőn és nem mocorgok eleget :P). És még antiszoc vagyok és még mindig egy 'aszott szót sem szóltam senkihez :D

2015. ápr. 4. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha mindenki elmondja a véleményét akkor már én is kifejtem. Az emberek keresik azt hogy mi az életük értelme, de ez bitang egyszerű. Az hogy boldogan éld le az életed, boldogan élj míg vége nem lesz. Egész életedben a saját boldogságodért gürizel, ha a szeretteidre vigyázol még akkor is, boldogsággal tölt el hogy ott vannak neked, ezt csak úgy demonstráció ként mondtam. TEHÁT! Ha te boldog vagy attól hogy ezt csinálod, akkor csináld, mert csak te tudhatod igazán hogy mitől leszel boldog és mitől érzed jól magad. Hiába mondják hogy sétálj vagy ilyesmi ha egyszerűen nem szeretsz. Hajrá, bár sosem árt ha teszel mást is ezen kívül, amitől boldog lehetsz. Azt mondod tanulsz rendesen. Hosszú távú boldogság pipa. Élvezed az életet, kockulsz mint manapság a legtöbben, és így jól érzed magad, pipa. Mi kell még?
2015. ápr. 4. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Tehát a sok öröm boldogsághoz vezet? Van erre példa?
2015. ápr. 5. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Yep. Ha örülsz boldog vagy. Az hogy a jövőben is az leszel-e nem ide tartozik. Bár szerintem valamit nagyon csúnyán nem értesz. Ha örülsz akkor nem vagy boldog? Vagy neked a boldogság az előtted álló 10 évet jelenti?
2015. ápr. 6. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!