Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » "Kocka" vagyok és szinte...

"Kocka" vagyok és szinte egész éjjel/nap képes vagyok a gép előtt ülni. Szégyenkeznem kéne?

Figyelt kérdés
Napi 8-10 órát is tudok játszani. Szerintem függő vagyok de nincs a tanulás rovására mert ha kell tanulni akkor sosem hagyom ki és rendesen megtanulom. Csak ha mondjuk szünet vagy hétvége van akkor tényleg egész nap. Úgy el tudok menekülni a valósàg elől vele és tényleg nekem ez nem sajnálatos helyzet,hogy elzárkózom hanem én élvezem. De mások ezt nem így látják. Ítélkeznek ráadásul mivel lány vagyok ez is rátesz egy lapáttal. De ez most tényleg szégyen?
2015. ápr. 4. 04:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Múló örömök hajszolása kiégetté tesz, nem boldoggá. Lehet, hogy én nem értek valamit... :D
2015. ápr. 6. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Itt nem múló örömök hajszolásáról van szó, hanem múló örömök megragadásáról c: Gürizhetsz egész életedben az általad leginkább utált munkakörülmények közt, de azon kapod majd magad hogy a boldogság helyett leéltél egy fárasztó életet.
2015. ápr. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!