Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért is kellene szégyenkeznem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is kellene szégyenkeznem emiatt?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, szűz. Lett volna már lehetőségem elveszteni, de vagyok olyan naív, hogy még várom az "igazit". Sajnos az utóbbi egy évben több alakuló kapcsolatom is zátonyra futott, a pasik kifogásolták, hogy még szűz vagyok. Azt mondták nem akarnak tudatlannal bajlódni, mert nagyon sok idő lesz, mire beleszokok. Ha viszont valamelyik lány itt gyakorin válaszként azt írja, hogy 16 vagy 17 évesen vesztette el a szüzességét, akkor legalább egy, de sokkal inkább rengeteg, beszólást, sértést kap.

Akkor most mi is az elvárás? Ha fiatalon veszti el valaki, akkor az rögtön biztos ribizli, ezért nem kell. De ha urambocsá még szűz, akkor sem kell, mert sok vele a gond.

Úgy érzem egyedül fogok meghalni at least 10 macskával. Xdd

18L

2015. nov. 3. 18:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, mikor először szoptam le az exemet, ami egyben életem első szopása volt, annyit mondott: cica, neked zsigeri tehetséged van a szexhez. Tökmindegy, szűz vagy-e, lehet, hogy már elsőre is istennő vagy, mert van hozzá "érzéked", "tehetséged", szenvedélyed, buja vagy, szexi, gátlástalan. Aki ennek lehetőségét nem látja meg egy nőben, legyen az szűz vagy kiélt vén csont - az hülye. de aki meg emiatt nem ad esélyt, azzal nem kell foglalkozni.
2015. nov. 3. 20:29
 12/30 anonim ***** válasza:
8%

#6-os vagyok!

Biztos vannak őstehetségek, ha ti mondjátok. Viszont én a magam tapasztalatának hiszek és az elmúlt pár évtizedben elég tetemes mennyiséget gyűjtöttem, mind mennyiségileg, mind minőségileg. Jó pár éve nem állok szóba olyan nővel, aki nem kefél legalább 20 éve. Lehet, hogy vannak született őstehetségek, de számomra még az is keveset nyújt, akinek 10 éves tapasztalata van :-P

2015. nov. 3. 20:42
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de te vén vagy egy 18 éves lányhoz képest. Most... nyilván gyakorlat teszi a mestert, de valaki 1500 aktus után is lehet egy darab fa az ágyban, meg első alkalommal is szét lehet vele szedni a szobát.
2015. nov. 3. 20:58
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

Persze 11-es mert ha azt mondta volna, higy béna sz..r vagy, akkor még neked állt volna feljebb.

Nagyjából olyasmi válaszokat szoktam az ilyen kérdésekre adni, mint a 64%-os.

Azok akik lepattintottak, igényeik voltak amiket nem tudtál volna megadni nekik. Mi ebben a baj? A szűz p...nák is tapasztalt farokra csorgatják a nyálukat. Akkor miről beszélünk?

Nem kéne állandóan túlbonyolítani ezt a szüzesség témát.

2015. nov. 3. 22:10
 15/30 anonim ***** válasza:

Persze, egy szűzlány már csak olyan, hogy amint először tolnak f**t a szájába, "még neki áll feljebb". Nem is az, hogy szeretne megfelelni, szeretné jól csinálni, nem, nyilván akkora arca van a semmire, hogy "még neki áll feljebb". Te nagyon ismered a női lélek rejtelmeit, gratulálok. :DD

De amúgy hogy gondolod? Szar voltam az ágyban, erre a párom azt mondja, istennő vagyok? Ennek így szerinted van értelme? Nem annak lenne értelme, hogy azt mondja, mit hogy csináljak, hogy élvezetesebb legyen? Ja nem, azt egészséges kommunikációnak hívják. Az meg nem szokás.

2015. nov. 3. 22:16
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Ne rajtam vezesd már ke a feszkót bmeg.
2015. nov. 3. 22:43
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok feszült, viccesnek találtam, amit írtál. Mindig jókat derülök az ilyen egyszerű embereken.
2015. nov. 3. 22:48
 18/30 anonim ***** válasza:
Aha persze. Azért vergődtél itt. Kínodban már nem tudsz mit írni.
2015. nov. 3. 22:54
 19/30 anonim ***** válasza:
Jó hát te egy fh***ssz vagy. :)
2015. nov. 3. 22:59
 20/30 anonim ***** válasza:
Egy normális fiú, örül ha a lány még szűz. Ez egy egyszeri ajándék! Ne herdáld el! Ha pedig szexre vágysz mégis, azért a petting is csodás!
2015. nov. 3. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!