Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek én voltam igazságt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én voltam igazságtalan?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátommal, de most ősszel Budapestre költözött, és azóta ritkán tudunk csak találkozni. Sokat beszélgetünk a neten, de nemrég történt valami, ami miatt nagyon megharagudtam. A barátaival nála buliztak, és elég rendesen berúgtak. A haverjai elvonultak a mobiljával és nagyon perverz és undorító dolgokat írogattak nekem. Felhívtam, ő vette fel, elmondtam a gondom, erre csak kiröhögött. A többi srác meg folytatta. Undorító képeket küldözgettek, egész este hívogattak. Pedig a barátom nagyon jól tudta, hogy édesapám kórházban van, és nagyon aggódom érte. Azóta se kért bocsánatot, nem érzi hogy kellene. Szerintem pedig nagyon is kellene. Egy ideje így nem veszem fel neki a telefont.

Szerintetek én reagálom túl? Nehogy már az alkohol mindenre kifogás legyen!

18L

2015. nov. 1. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Kölyök , érni fog , az segít nektek ha kiteszed . A hisztidet úgy csillapítanák poénból hogy meghágnának többen , ez lenne a következő móka . Ezen is röhögnének .
2015. nov. 1. 22:03
 12/17 anonim ***** válasza:

mi azokkal a haverokkal csináltuk ezt meg,akik akkora papucsok,hogy amikor együtt vagyunk még akkor is folyton a telefonon lógtak és a nőjüknek írogattak.

a telefon fel nem vételem meg a lehető legprimitívebb gyáva dolog amit csak ismerek.

ha nem akarsz tőle semmit egy ilyen kis semmiség után,akkor felveszed a telefont és elmondod neki,de nem sunyulsz.

2015. nov. 1. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Van egy mondás:Madarat tolláról,embert barátjáról.

A bocsánatkérés az a minimum.De az hogy kiröhögött,magát az embert minősíti.Ha jelentenél neki valamit már megtette volna a bocsánat kérést.

Ha az én barátaim, egy ilyen poént elsütnének a kedvesemmel szemben.Megtennék mindent, hogy helyre hozzam a hibát. Ráadásul számonkérném a barátaimat. De ez kor függvénye.

Jöhet a lepontozás. Tizen-huszonéves fórumozók!

2015. nov. 1. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
személyesen mondd el neki, hogy mennyire bántott ez téged, és miért. ha ezek után sem látod, hogy tényleg megbánta volna, akkor ebből láthatod, hogy mennyire szeret téged.
2015. nov. 2. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezért nem kéne tajrészegre innia magát senkinek. Abból mindig csak baj lesz. Tudni kell hol a határ, mert ha azt átléped onnantól kezdve még többet iszol és egyre kevésbé leszel tudatában hogy mit csinálsz.
2015. nov. 2. 13:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyébként a legjobb megoldás az lett volna, hogy amikor a haverjai hivogattak (ráadásul este), a második hívásnál kikapcsolod a telefont és akkor el se ér
2015. nov. 3. 00:55
 17/17 A kérdező kommentje:
#16, mint írtam, apukám kórházban van, műtétről műtétre tologatják, elérhetőnek kell lennem.
2015. nov. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!