Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek én voltam igazságt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én voltam igazságtalan?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátommal, de most ősszel Budapestre költözött, és azóta ritkán tudunk csak találkozni. Sokat beszélgetünk a neten, de nemrég történt valami, ami miatt nagyon megharagudtam. A barátaival nála buliztak, és elég rendesen berúgtak. A haverjai elvonultak a mobiljával és nagyon perverz és undorító dolgokat írogattak nekem. Felhívtam, ő vette fel, elmondtam a gondom, erre csak kiröhögött. A többi srác meg folytatta. Undorító képeket küldözgettek, egész este hívogattak. Pedig a barátom nagyon jól tudta, hogy édesapám kórházban van, és nagyon aggódom érte. Azóta se kért bocsánatot, nem érzi hogy kellene. Szerintem pedig nagyon is kellene. Egy ideje így nem veszem fel neki a telefont.

Szerintetek én reagálom túl? Nehogy már az alkohol mindenre kifogás legyen!

18L

2015. nov. 1. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
dobd ki. nem érdemel meg. egy mocskos disznó.
2015. nov. 1. 21:10
 2/17 anonim válasza:
51%
Nehogy már őt hibáztasd,mert köcsögök a haverjai..
2015. nov. 1. 21:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy elnézést megereszthetne...
2015. nov. 1. 21:27
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
igen, a haverjairól nem feltétlenül tehet, ha annyira részeg volt valszeg nem is emlékszik rá rendesen meg fel se fogta.. persze utólag elnézést kérhetne pláne ha látta, hogy nem veszed poénra és rosszul esik. de az se megoldás, hogy nem reagálsz neki, gyerekes dolog. vedd fel a telefont és mondd el neki h rosszul esett. ha komolyan vesz, fontos vagy neki és van egy kis esze, akkor felfogja hogy most ezt elcseszte és megbeszélitek meg bocsánatot kér. de ha most hátat fordítasz és direkt nem reagálsz, akkor azzal nem fogod előrébb vinni a probléma megoldását
2015. nov. 1. 21:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Az eset után elmondtam, hogy ez rosszul esett. De nem érdekelte. Ez bánt engem nagyon :(
2015. nov. 1. 21:30
 6/17 anonim ***** válasza:
elhiszem, hogy bánt de az ilyenekből általában az van, hogy megsértődik amiért nem reagálsz..meg te is még jobban. vedd fel neki a telót vagy beszéljetek neten ha ír neked. ha terelni akar meg úgy csinál mintha semmi se lenne, akkor még mindig le tudod cseszni. de legalább meghallgatod, hogy mit mond most
2015. nov. 1. 21:33
 7/17 Estienne ***** válasza:
100%
Ha nem beszélsz vele, hogy kérne elnézést. Fiatalok vagytok még és ostobák. Te is hogy így reagálsz (utálom az ilyet) és a srác is hogy megenged ilyet a haverjainak. Semmi tisztelet egyik félnél se. De jól van, még fiatalok vagytok...
2015. nov. 1. 21:40
 8/17 A kérdező kommentje:
"Értem én, hogy nem vetted a poént, van ilyen. De azért nehogymár ilyeneken besértődj, láttál már f***, nem? Ne hisztiz, tudod hogy utálom. Nagy lány vagy már, meg kéne tudnod oldani ilyeneket.. De ha az minden vágyad, akkor tessék: sajnálom!"
2015. nov. 1. 21:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
legalább kiderült, hogy egy idióta
2015. nov. 1. 21:59
 10/17 Estienne ***** válasza:
100%
Barom egy barátod van az már biztos. Ő biztos nem tisztel, ha te tiszteled kicsit is magad, dobd ki.
2015. nov. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!