Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igazságtalan voltam a családda...

Igazságtalan voltam a családdal (többi lent)?

Figyelt kérdés
Van egy két hónapos babám. Testvérem felhívott hétkor, hogy fél óra múlva ott lennének nálunk, feljöhetnek-e még. Gondoltam, fél nyolc, még talán kicsit belefér. Utána felhív háromnegyed nyolckor, hogy még csak most tudtak elindulni (innen még fél óra az út), de még bemennek a Tescoba vásárolni és utána majd jönnek. Hát én meg felkaptam a vizet, hogy miért nem tudtak előbb jönni. Aztán mondtam nekik, hogy akkor már ne jöjjenek fel. Húgom tök bu.kó hangon, hogy akkor majd feljönnek máskor. Szerintetek kinek volt igaza? Igazságtalan voltam velük?
2013. nov. 16. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad volt, ilyen kicsi gyerekkel nem akar senki éjfélig vendégekre várni, még akkor sem, ha az a testvére.
2013. nov. 16. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek. Ennyi idos babaval en mentem egyutt aludni. Semmi kedvem nem volt a vendegekhez legyen az tesom vagy barki... igazad van. Nekik is eszukbe juthatott volna az h esetleg gyorsan felszaladnak megnezik a picit es miutan elmennek akkor beugranak a tescoba vasarolni....

Ha meg ezert megharagudott az o baja majd megbekel. Gondolom nincs gyereke majd megutdja....

2013. nov. 16. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igazad van. Két hónapos babával, hasfájással küzdve késő este senkihez nem lett volna sem erőm, sem hangulatom, a pici babának meg este már nyugalom, csönd kell.
2013. nov. 16. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mások biztos lazábbak, de nálam is alap, hogy este hét után már nem zavargunk kisbabás/gyerekes családnál.

Egyébként is utálom ezt a "jövünk x időre, aztán lesz belőle két órával később".

Még babát fürdetni, etetni, altatni, ti is szeretnétek lepihenni, netán még egy kicsit egymással foglalkozni a pároddal, nem pedig a vendégekkel jópofizni. Majd megy a húgod máskor.

2013. nov. 16. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled. Én a nővéremmel vesztem össze ilyesmin nem egyszer már.. Neki még az a szokása hogy este 10-11-kor is felhív hol mobilon hol matávoson hogy elmeséljen egy viccet.. Nem érti meg hogy gyerek van aki alszik nem kellene telefonálgatni ilyen hülyeségekért. Már nem egyszer ébredt fel a gyerek miatta, mert olyan a fiam minden neszre képes felébredni...
2013. nov. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!