Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány vagyok és kiderült,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány vagyok és kiderült, hogy a barátom is szűz. Én viszont tapasztalt férfit szeretnék. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most került elő a téma és eléggé meglepődtem, mert én 21 vagyok a barátom pedig 23 éves. Nem sietünk, de én jobban örülnék egy tapasztalt férfinek, nem olyannak aki még nem is nyúlt nőhöz életében és még egy gumit sem húzott fel, amikor először szeretkezem.

Most mit csináljak? (Még azt megjegyezném, hogy nekem a szüzesség semmilyen korban sem gáz, tehát ezt nem tartom gáznak a barátomnál, de nekem mások az elképzeléseim)

2015. júl. 3. 17:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

# 30

Köszönöm a pozitív visszajelzést. :-) Azért nem nickkel írok, mert sikerült olyan felhasználónevet választanom annak idején, amivel ketten fent vannak a Facebook-on (egyik nő sem én vagyok), és ezzel akkor szembesültem, amikor az ebben a rovatban írt hozzászólásaim után sorra írtak olyan tartalmú privát üzenetet férfiak, hogy megtaláltak a FB-on, jók a melleim, stb., és egyrészt nem akartam, hogy az én hozzászólásaimat bárki kettőjük közül valakinek tulajdonítsa, ha esetleg van a Gyakorin ismerősük, másrészt nem akartam, hogy azok, akik itt nekem időnként nem feltétlenül kulturált hangnemben írt ajánlatokat tesznek, annak a két nőnek írjanak a FB-on.

2015. júl. 3. 21:17
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

"Még azt megjegyezném, hogy nekem a szüzesség semmilyen korban sem gáz, tehát ezt nem tartom gáznak a barátomnál, de nekem mások az elképzeléseim"

Ezzel kapásból ellent mondadz magadnak. Nem értem miért kell szexuális analfabétának nézni azt aki szűz. Jó, hogy neked az érzelmek számítanak.őszintén mi változott, hogy megtudtad ezt a tényt? Most teljesen más ember lett? Azt hiszed, hogy a te drága szüzességed egy felbecsülhetetlen kincs? Szerinted egy tapasztalt srác arról álmodik, hogy egy béna szüzikével szenvedjen? Nagyon nem. Milyen jogon vársz el olyasmit, amit te se tudsz teljesíteni?

2015. júl. 3. 21:23
 33/37 anonim ***** válasza:
96%

Azért nem írt nicket, mert már tudom a nickjét. :D

Amúgy nem tudom mit pattogtok a szüzességen. Kb semmit nem jelent.

Mert megsúgom, a szexuális intelligenciát nem a dugások számával fogod kifejleszteni, hanem a pszichológiátok és személyiségetek fejlesztésével.

Első alkalommal két tapasztalt akárki sem fogja tudni, mi a jó a másiknak.

Van igazság a szüzektől való rettegésben is, de ezt inkább a barmoktól vagy hülyéktől való rettegésre cserélném. Mert az olyan "amíg szűz vagyok és várom, h valaki oktasson" típusú szüzek igen is lejjebb vannak a rangsorban.

De aki belegondol a fantáziáiba/vágyaiba megérti a gyökerét. Tanulmányozza mindkét nem testét anatómiáját. Majd megérti, hogy az orgazmus elsősorban az agyunkból fakad azzal csak össze kell majd csiszolódni nem rettegni tőle, h béna lesz.

De úgy látom te az oktatásra vágyó kategória vagy, kedves kérdező.

2015. júl. 3. 21:54
 34/37 DreamWeaver ***** válasza:
84%
31-es, azért kérdeztem csak, mert az a tapasztalatom, hogy akik nem vállalják a nickjüket, általában azért teszik, mert egyúttal a kommentjeikért sem vállalnak felelősséget, ha érted, mire gondolok. Másrészt több kommentelő van itt GYK-n, aki szimpatikus, kultúrált hangnemben ír és ha kedvem lenne ezeket az embereket megismerni mondjuk egy beülős sörözés, vagy teázás keretein belül, előnyt jelent, ha tudom őket azonosítani a nick alapján. :) De maximálisan érthető az indokod. Köszi a választ! :)
2015. júl. 3. 21:56
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Milyen (többségében) értelmes hozzászólásokat lehet ma olvasni! Ritka pillanat :D
2015. júl. 6. 01:06
 36/37 anonim ***** válasza:
85%
dobd ki és szedj egy időset, aki jól megdug
2015. júl. 13. 17:22
 37/37 anonim válasza:
Örülj inkább neki
márc. 8. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!