Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szűz lány álmodozik ilyenről, és mennyi az aki valóban így is kezdi?
Egy kérdés kiírója írta ezt:
"Szeretnék szexelni, még jó hogy. Már alig bírok magammal. Viszont képtelen vagyok kapcsolatba lenni valakivel. Egyedül érzem magam jól ilyen téren. Azt meg nem akarom csinálni, mint a legtöbb lány, hogy leiszom magam, és megdugatom magam. Alkalmi szexpartnernek pedig ocsmány fiúk jelentkeznek. (személyiség téren is)"
Nekem már volt szerencsém jó pár szűz lányt fűzni, és az a tapasztalat nagy a szájuk, hogy ők nem félnek az első alkalomtól, meg ők szexelnének csak úgy. De aztán ahogy eljön az a pillanat amikor tényleg csinálni kéne akkor megijednek és visszalépnek. :D
Szóval érdekelne, hány lány is van, aki már nem szűz, és csak egy "kalandban" történt meg neki az első?
Hej, ebbe én írtam!
Kérdező, mire föl a Pécs?
Mivel ott lakom minden kérdésemnél berakom a kulcsszavak közé. :D
De attól még a kérdés a lényeg. :)
"...Alkalmi szexpartnernek pedig ocsmány fiúk jelentkeznek. (személyiség téren is)"
Nekem már volt szerencsém jó pár szűz lányt fűzni..."
what?
5-ös te vagy a nyomi.
Tudod hány olyan csajjal beszélgettem én már itt, akinek a kérdésére azt mondták, hogy nem is csaj.
Pár csajt már megismertem élőben erről az oldalról, és szex is volt már párral. :D
Szóval érdekelne, hány lány is van, aki már nem szűz, és csak egy "kalandban" történt meg neki az első?
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!