Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány vagyok és kiderült, hogy a barátom is szűz. Én viszont tapasztalt férfit szeretnék. Szerintetek mit csináljak?
Most került elő a téma és eléggé meglepődtem, mert én 21 vagyok a barátom pedig 23 éves. Nem sietünk, de én jobban örülnék egy tapasztalt férfinek, nem olyannak aki még nem is nyúlt nőhöz életében és még egy gumit sem húzott fel, amikor először szeretkezem.
Most mit csináljak? (Még azt megjegyezném, hogy nekem a szüzesség semmilyen korban sem gáz, tehát ezt nem tartom gáznak a barátomnál, de nekem mások az elképzeléseim)
Van választási lehetőséged:
1. Elhagyod a barátodat (mondjuk enélkül is megy a dolog, ha csak pusztán megcsalod), és egy másik, egy tapasztalt férfival veszíted el a szüzességed.
2. Még mielőtt szexelnél a barátoddal, küldd el őt több nőhöz, hogy tapasztalatot szerezzen. De ez egy időigényes folyamat, bár azt írtad, hogy nem siettek.
3. A barátoddal veszíted el, mert szereted őt, úgy ahogy van, tehát szüzen. Punktum.
(Azt hiszem, hogy én a harmadik opciót választanám.)
Hát bszki most leesett az állam....
Szereted?
Ha nem akkor miért vagy vele???
Ha igen, akkor miért kérdés, hogy adsz egy esélyt a szexnek is, aztán majd belejöttök. Vagy ha nem akkor úgyis kiábrándulsz-
Ha szextársadnak, dugópajtásodnak szeretnéd, akkor nem lepődtem volna meg a kérdésen, de így????
Tipikus idiota noi gondolkodas..
Inkabb elhagynad, szep vagy mit ne mondjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!