Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány vagyok és kiderült, hogy a barátom is szűz. Én viszont tapasztalt férfit szeretnék. Szerintetek mit csináljak?
Most került elő a téma és eléggé meglepődtem, mert én 21 vagyok a barátom pedig 23 éves. Nem sietünk, de én jobban örülnék egy tapasztalt férfinek, nem olyannak aki még nem is nyúlt nőhöz életében és még egy gumit sem húzott fel, amikor először szeretkezem.
Most mit csináljak? (Még azt megjegyezném, hogy nekem a szüzesség semmilyen korban sem gáz, tehát ezt nem tartom gáznak a barátomnál, de nekem mások az elképzeléseim)
Ne haragudj, de nem ettől lesz igazán szép az élet? Könyörgöm, tiétek a felfedezés varázsa, amit együtt élhettek át. Mi tehetne boldogabbá az életben, mint az, hogy megtanuljátok, hogyan adhattok nagyobb gyönyört egymásnak, és láthatod az arcán, hogy mennyire élvezi, amit csinálsz? Mindkettőtöknek van fantáziája, el sem tudjátok képzelni, milyen jó érzés lehet megbeszélni, hogy ki hogyan képzeli el az első alkalmat, és az, hogy felizgulsz, ahogy mesélitek egymásnak... Leírhatatlan. Te mindebből komolyan ki akarsz maradni?
21/F
Már megbocsáss de ez egy gyökér hozzáállás..
Ha olyan rohadt fontos neked ez a "tapasztalt férfi", akkor mielőtt barátoddá koronázol valakit esetleg derítsd ki.
Ez a kérdés önmagában döbbenetes számomra.
Kösse fel magát szerencsétlen srác, azért mert szűz?Ha szereted, hogy merülhet fel ilyen benned egyáltalán?
üveggyönygy!
Mint írtam azzal nincs semmi baj, hogy szűz, csak én vágyom másra (most ennyi erővel 21 évesen mekkora gáz, hogy én is vagyok, ezt is írhatnánk). De köszi a válaszokat, jó látni mások véleményét is ezzel kapcsolatban.
Hát Lyányom, majd belejöttök! Miért kell feltétlen tapasztalt? Ha normális kapcsolatban vagytok, s lesz egymáshoz türelmetek, akkor meglesz a gyümölcse!
A gumihúzás meg nem nagy kunszt, még gyakorolni is lehet. Sőt, te is tudod csinálni neki! Még szájjal is!
Inkább azt kérdezted volna meg, milyen tanácsokat tudtok adni ahhoz, hogy a lehető legkevébé legyen kellemetlen a szüzességem elvesztése, miután kiderült, hogy a szerelmem is szűz, és így neki sincs tapasztalata?
Ez sokkal korrektebb lett volna, mint ez a hozzáállásod!
"nekem mások az elképzeléseim"
Akkor alkalmazkodj az új helyzethez és változtass az elképzeléseiden!
Szégyeld magad! Nem lennék a barátod helyében, mert szerintem nem is szereted igazán! Ha nem így lenne fel sem merült volna ez a kérdés.
Tipikus szűzkur.va !!
Nehogy azt hidd , hogy te olyan nagy élmény leszel bárkinek is az elején.
Remélem a gyereknek is más elképzelése lesz, és keres egy tapasztaltabb nőt. Nem egy olyat aki még nem is dugot de azthiszi mekkora ász...
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!