Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lány vagyok és kiderült,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány vagyok és kiderült, hogy a barátom is szűz. Én viszont tapasztalt férfit szeretnék. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most került elő a téma és eléggé meglepődtem, mert én 21 vagyok a barátom pedig 23 éves. Nem sietünk, de én jobban örülnék egy tapasztalt férfinek, nem olyannak aki még nem is nyúlt nőhöz életében és még egy gumit sem húzott fel, amikor először szeretkezem.

Most mit csináljak? (Még azt megjegyezném, hogy nekem a szüzesség semmilyen korban sem gáz, tehát ezt nem tartom gáznak a barátomnál, de nekem mások az elképzeléseim)

2015. júl. 3. 17:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
78%

Itt aztán dúl a love...

én csak a srácot sajnálom, remélem mihint megdug ott is hagy :)

2015. júl. 3. 19:05
 22/37 anonim ***** válasza:
4%
Írj nekem ha Nyíregyházán laksz
2015. júl. 3. 19:07
 23/37 A kérdező kommentje:
Na jó, a k*rvázós válaszokkal le lehet állni, nem azért írtam ki a kérdést... nem hiszem, hogy akkora ász lennék, szóval a sértegetésemet be lehet fejezni. És nem, nem fog megdugni, ha nem akarom, ha neked csak arra kellenek a csajok kedves utolsó előtti, az csak téged minősít, de biztos van akinek ez kell lányban is :D Az értelmes válaszokért köszönet! Még gondolkozom a dolgom.
2015. júl. 3. 19:19
 24/37 anonim ***** válasza:
69%

Az én első komoly barátom is szűz volt. Nekem rossz élmény volt a szüzességem elvesztése, így megértem az aggályaidat. Nekem ugyan nem voltak, de hamar rájöttem, hogy talán egy tapasztaltabb fiúval jobb lett volna. Tudom, hogy szeretett a fiú, de annyira ideges volt, hogy remegett, bénázott, erőszakoskodott, alig tudta berakni (kb. már ki is száradtam mire odaért), nem figyelt rám. Nagyon fájt. Előtte pedig 7 hónapig csak petting volt, tehát meg volt az "egymás felfedezése" dolog, mégis így kellett megtörténnie.

DE

Ez nem azt jelenti, hogy a te barátod is ilyen lesz. De ha nem szeretnél kockáztatni, akkor tipli.

2015. júl. 3. 19:20
 25/37 anonim ***** válasza:
8%
Hol laksz? Megírod privátban?
2015. júl. 3. 20:00
 26/37 anonim ***** válasza:
70%
sajnálom a srácot. :(
2015. júl. 3. 20:04
 27/37 anonim ***** válasza:
76%
én majdnem 23 (1 hét híján) voltam amikor a barátommal (21) először lefeküdtünk.. mindketten szüzek voltunk és bár ÉN SEM úgy képzeltem el hogy szűznek adom oda de nem fájt egyáltalán..azt hittem nagyon pocsék lesz merthogy egyikünk se tudja mit csinál hát nem így volt, pozitívan csalódtam bár sokáig nem tartott,de kisebb feszülés mellett csakis jót éreztem.. azóta is gyakorolgatunk :) (sajnos csak ritkán vagyunk együtt) idővel szerintem bele lehet jönni, összecsiszolódni.
2015. júl. 3. 20:17
 28/37 anonim ***** válasza:
87%

Sajnálom szegény fiút!

Hagyd ott inkább látatlanban is azt mondom ezt nem érdemli meg.

2015. júl. 3. 20:29
 29/37 anonim ***** válasza:
92%

Meglepő, amiket írtál. Bennem alapvetően az a kérdés merült fel, hogy szereted te ezt a férfit? Szerelmes vagy bele?

Nekem annyira nehéz elképzelni, hogy ha szeretek valakit, akkor ne arra vágyjak testemmel-lelkemmel, hogy vele szeretkezzek először, függetlenül attól, hogy neki mennyi tapasztalata van ilyen téren, hanem hideg fejjel az mérlegeljem, hogy milyen technikai előnyei lennének egy szexuálisan tapasztaltabb férfinak.

"Szakításon nem gondolkozom e miatt egyelőre, de bennem félelmet kelt az ágyban a szüzessége, nem érzem magam biztonságban."

Mitől félsz? Miért ne lennél vele biztonságban, ha egyszer szereted és megbízol benne? Ha meg nem, akkor biztos, hogy a szüzességével van a gond?

Se az első szeretkezés, se egy óvszer felhúzása nem annyira bonyolult művelet, hogy egy egyébként értelmes, épkézláb férfinak komoly kihívást jelentsen, az meg, hogy mennyire tud rád hangolódni, mennyire lesz figyelmes és odaadó partner, az alapvetően a személyiségén múlik, és azon, hogy mennyire szeret téged és mennyire vagy fontos neki.

Én 20 évesen szeretkeztem életemben először a barátommal, aki akkor 21 éves volt. Én sem gondoltam róla ismerkedéskor, hogy még szűz. Amikor később elmondta, hogy neki is én leszek az első, én nem csalódott voltam, hanem kb. 15 percig sírtam örömömben a nyakába borulva, mert olyan jó érzés volt az a tudat, hogy életünkben először együtt élhetünk át valami csodálatos dolgot.

Az első szeretkezésünk meg nagyon szép emlék, amiért máig hálás vagyok neki. Semmi gondom nem lett volna azzal sem, ha elügyetlenkedünk valamit, vagy nem igazán úgy sikerül, ahogy szerettük volna, de minden annyira természetes könnyedséggel jött, meg annyira figyelmes és gyengéd volt, hogy nem hogy fájdalmat nem okozott (persze tudom, hogy ez ilyenkor egyáltalán nem kizárólag a férfin múlik, hanem a szűzhártya típusán is többek között), de végig nagyon jó érzés volt nekem fizikailag is, nem csak érzelmileg.

"Tapasztalt barátot szeretnék, akinek nem én vagyok az első barátnője."

Nyilván jogod van így gondolkozni, de ha ez neked fontos szempont, akkor érdemes lett volna ezt időben tisztázni már ismerkedéskor, nem pedig akkor fájdalmat és csalódást okozni a másiknak, amikor már beléd szeretett.

Belegondoltál esetleg amúgy, hogy neked milyen érzés lenne, ha beleszeretnél egy férfiba, vonzódnál hozzá, vágynál rá, már alig várnád, hogy szeretkezzetek, és amikor - nem tudom, mennyi idő után - elmondanád neki, hogy te szűz vagy, neki ez elvenné a kedvét tőled, mert "neki mások az elképzelései", és - ha a szemedbe nem is mondaná - azt gondolná, hogy "jobban örülne egy tapasztalt nőnek, nem olyannak, aki még nem is nyúlt férfihoz"?

Ezen a fórumon is elég sokszor olvastam olyan hozzászólást férfitől ebben a témában, hogy neki szűz lány már nem kéne, mert ő "nem akar velük bajlódni", nincs szüksége a "bénázásukra", meg egy szűz "nem tudja azt nyújtani, amit egy tapasztaltabb nő", stb.

Ha valaha hozzád viszonyulna így valaki (és itt nyilván nem egy egyéjszakás kalandról beszélek, hanem párkapcsolatról) - benned nem merülne fel az a kérdés, hogy szeret-e téged az a férfi, egyáltalán mit jelentesz neki, mit érez irántad?

2015. júl. 3. 20:48
 30/37 DreamWeaver ***** válasza:
83%
29-es, annyira összeszedett, értelmes és segítőkész kommentet hoztál össze... Miért nem vállalod a nickedet?
2015. júl. 3. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!