Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szanalmas, hogy valaki annyira remĂŠnytelenul eletkeptelen, hogy prostihoz megy elveszteni a szuzesseget?
# 55 semmivel sem rosszabb "örömöt" okozni egy prostituáltnak, mint egy buliban felszedett csajnak.
Egyiket sem ismerem, egyiktől sem akarok semmit, csak szexet. Mindkettőnél az a cél, hogy "jó legyek arra" hogy kielégítsem a partnert.
Csak a kettő között 1 különbség mégis van, a prostituáltak egy része, aki élvezi amit csinál, az sokkal jobban kimutatja azt, hogy mennyire jó a szex, mint egy csaj, akit felszedtél egy kalandra.
Sokkal jobban férfinak érzem magam azzal, hogy egy prosti "jól kielégül" (akár csak megjátsza de tökmindegy :))) ), mint egy ismeretlen csaj, aki meg talán azt se tudja, hogyan kell megjátszani.
ÚGyhogy ha választhatnék, én a prostit választanám. De mivel barátnőm van, ezért nincs se prostira, se egyéjszakás kalandra szükségem.
"Meg még annyit, hogy a 21. században élünk. semmi gond nincs vele, ha a csaj kezdeményez."
Valóban nincs gond vele, csak túl szépen hangzik, hogy igaz legyen. Az is érdekelne hogyan kezdeményezték.
orom latni hogy egyre kevesebben nezik a le a prostikat! enis voltam naluk es csak ajanlani tudom mindenkinek.
abszolut realis kovetkeztetes az hogy egy bulibol felszedett kis konnyuvero csajtol tobb betegseget lehet elkapni mint egy tobb eves prostitol. mivel ok csak ovvszerben csinaljak+ sajat maguk miatt is gyakran jarnak szuresre. sokan meg a csokot meg oralist sem engedik.
sok csaj a prosti szo hallatan az utcan acsorgo ciganyokra gondol, pedig ma mar koztunk jarnak, egyetemekre, kavezokba, barati tarsasagokba. csak ok felraktak egy hirdetest a netre. ennyi.
amelyik csajnal en voltam meselte hogy 1eve van parkapcsolata, a csavo masik varosban el, es azt hiszi csak egyetemezik.
már megint úgy állítod be, mintha az összes nőre vonatkozna. Én az álompasis vagyok, de én biztos, hogy rendesen kielégítem a páromat, bármit kértünk egymástól, meg tudtuk beszélni. volt, hogy 20 percen keresztül szopatott, én élveztem.
Azért, mert neked nem jön össze, és csak prosti mellett érzed úgy, hogy férfi vagy, ott már bajok vannak. Hogy is tudsz ilyen általánosításokat mondani és véleményt mondani a nőkről, miközben egyetlen egy barátnőd volt eddig?o.O
Egyébként engem nem zavar, ha valaki prostihoz jár, de nem barátnő, vagy feleség mellett kellene.
"A legjobb k.rvákból lesz a legjobb feleség, szokták mondani. Na azt mondom ha tetszik a hölgyeknek ha nem ez tényleg nagy igazság!!"
Az a baj, hogy te ezt így is gondolod. Elvárod, hogy a nő csússzon másszon előtted, de kérdezem én, te mit adsz a nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!