Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szanalmas, hogy valaki annyira remĂŠnytelenul eletkeptelen, hogy prostihoz megy elveszteni a szuzesseget?
Érdekes, hogy a véleménnyilvánító nőket hívják itt korlátoltnak mikor sokan olyan agyi szinten vegetálnak, hogy: nőnek lenni=gondtalan ismerkedés, könnyű szex
Az hogy erre mondjuk nincs igény az neg se fordul senki fejébe? Aki érzelmekkel párkapcsolatot keres annak nincs könnyű dolga, akár nő akár férfi (nem gyerek mint sok válaszoló)
Hogy a kérdésre válaszoljak, nem tartom szánalmasnak vagy emberileg kevesebbnek és nem is reszortom megítélni, DE nem is akarnék ilyenektől kapcsolatot. A nyugodt monogám életet kedvelem, összvisz 3 pasim volt, mind hosszú kapcsolat. Úgy gondolom mind szakmai/anyagi/emberi/külső téren van mit letennem az asztalra így nem szetetnék egy aktuális trófea lenni vagy sorban egy prosti után következni. Plusz más a hozzáállásom a szexhez (érzelmi alapú).
Nincs bajom a prostikkal se a pasikkal akik hozzájuk járnak mindössze az én értékrendszerembe nem fér bele.
most tudnék mindenre ellenérvet mondani, amit írogattatok, de nem írok, mert úgyis csak az lesz a vége, hogy lepontozgattok:P
Nőként semmivel nem könnyebb, mint fiúként, persze, menjetek csak prostihoz, de nem is csak az a a szánalmas, hanem az, hogy itt sírtok és sajnáltatjátok magatokat. mást nem tudtok és engem nem érdekel, menjetek csak, biztos akad, akinek így kis kellettek majd, de én nem kérek belőle. és igencsak eltértünk a kérdés tárgyától, szerintem az első végképp nem egy prostival kellene, hogy történjen, hanem szerelemből.
Hát persze, nyilván azért nem cáfolsz meg mindent, nehogy egy anonim oldalon lejjebb menjen a százalékod.:)))) Tipikus nő...
Példának annyira nem gyenge. Aki discon kívül akar ismerkedni, azt már kb. hülyének nézik a mai fiatalok. Ott meg hullarészegen ki tudja hanyadik pasi vagy, akivel csókolózik az adott csaj, jobb esetben nem más farka volt két perccel azelőtt a szájában.
én is prostinál vesztettem el. mondjuk azóta is egy szánalmas görény vagyok, soha nem szólítottam meg még egy lányt sem azért mert tetszik. valakin segít, van akin nem.
gáz az ha valaki soha nem jut előbbre, mint én
Ahogy írta itt valaki,pont egy prosti kellett neki hogy az a bizonyos "gát" megszűnjön körülötte.Ezzel nincs semmi gond úgy gondolom.Az már egy más kérdés hogy ez valakiknek a szánalmas kategória.Ha már itt tartunk,az nem szánalmas ha egy nő anyagi érdekekből megy férjhez és 1 életen keresztül kihasználja a pasit érzelmileg és anyagilag?El lehet ezen vitázni hogy az a szánalmasabb ha valaki unaloműzésből vagy kalandként esetleg lelki blokkok miatt prostihoz jár vagy 1 nő mellett vergődik aki mellett mondjuk sz'rul érzi magát,mert a nő kihasználja testileg,lelkileg.
Az meg egy másik dolog hogy a "nők könnyen ismerkednek".Miért is?Én mindenre tudok példát mondani.Olyat is ismerek aki keresztény módon él és tartogatja a szüzességét a nagy Ő-nek,de nem tud férjhez menni,mert nem keresi senki a társaságát.Pedig ha valaki tisztán és tisztességesen él,akkor ő igen.S itt vagyok én,aki szintén normál életmódot élek,nem vagyok kicsapongó de bigott sem,hanem valahol középen vagyok és az 1 éjszakás kalandomból házasság lett.Kinéztem a férfit magamnak és 1 lapra tettem fel mindent.Annyira tetszett hogy azt mondtam magamban,ha nem lesz folytatás csak 1 éjszakás összeröffenés nekem akkor is megérte,mert álmaim férfija és legalább az élmények varázsában nosztalgiázhatok öreg koromra-ha megérem.S láss csodát,összejöttünk,fél évre rá összeházasodtunk és az übercuki lassan 9 hónapos fiúnk itt mellettem szedi szét a habtapi szőnyegét.Ezt azért írtam le,mert sokak szerint szánalmas lefeküdni az 1.éjszaka.Szerintem meg nem és a prostihoz járás sem(feltéve ha egyedülálló a ffi,amúgy nem tolerálnám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!