Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szanalmas, hogy valaki annyira remĂŠnytelenul eletkeptelen, hogy prostihoz megy elveszteni a szuzesseget?
"Na persze. Ha igaz akkor nyilván pénzrs a gyerek, az meg megér annyit, hogy odamásszál és nem játszd az elérhetetlent."
Nem vagy előítéletes egy cseppet sem. nem azért mentem oda mert pénzes, hanem mert jó pasi, van önbizalma, és nem csak siránkozik.:P
Ez megint egy hülye rögeszme, hogy a férfi azért kap önbizalmat szexből, mert hogy "bevadássza" a csajt. Igen, ez nyomhat rajta, de nem erről szól a dolog!
Ha bejön egy csaj, ingyen vagy pénzért az ajtón, és lefekszik velem, és még ha csak nagyon jól el is játsza mennyire élvezi, NA az ad önbizalmat.
És a hivatásos prostik megfelelő része még élvezi is amit csinál. Pl. Akinél én voltam az 1 óra helyett 1 óra 20 percre tolta ki az időt csak azért, mert felajánlott még egy menetet a végére, ami elhúzódott.
Szóval ez a "lesek polcon" dolgo ez egy nagy hülyeség. Szexelni kell jól tudni, kielégíteni a nőt, vagy abban a hitben lenni, hogy "jó vagy valamire" és akkor lesz hatalmas önbizalmad.
Mint nekem, hiszem még mindig megvan a barátnőm, habár most nem alszik már előttem, mint amikor az első válaszomat írtam, mert neki is van élete.
De őt is a prostinak köszönhetem, hiszen rengeteg ilyen csajt koptattam le annó csak azért, mert "egy taliga szarnak" éreztem magam, utána meg a senkinek sem kellettem.
Szóval én őket egy jobb gyógymódként kezelem mint pl. a pszichológust. Ők helyre tudnak tenni engem agyilag is, lelkileg is, de pszichológusnak nem sikerült.
Ha olyan szuper pasi önbizalommal, akkor miért neked kellett odamenni?
Miért, más fajta aggyal is lehet gondolkozni?
A probléma gyökere abban rejlik, hogy a férfi szüzességet valami hatalmas szégyennek, míg a nőit valami kincsnek tekintik. Persze mindkettő ostobaság, de ez hatalmas terhet rak a srácokra. Annál is Inkább, mert a mai csajok hercegnőnek képzelik magukat és olyan pofátlan igényeik vannak, hogy az ember haja égnek áll. Úgy vélik nekik csak ücsörögni kell és az álompasi majd vért izzad a kegyeikért. Férfiként pedig lassan már bocsánatot kell kérni, hogy igényeket sőt elvárásokat mersz támasztani a leendő nőd felé és nem elég az ha néha nagy kegyesen szétteszi a lábát. Sokan ezért szenvednek egy sz(r kapcsolatban, mert remélik, hogy meglesz a jutalom szrx adag, másrészt a társadalom szemében aki egyedül van, azzal nyílván sem stimmel valami. Másik inkább prostiznak eggyet, ami egy fokkal jobb, mint egy megalázó kapcsolat, hiszen a lényeg ugyanaz.
Régen pedig természetes volt, hogy az apák nefizették a fiaikat egy mumeráta 15-16 évesen. És mi bajuk lett belőle? Semmi. A 80-90 éves dédnagyapák biztos tudnának mit mesélni. Csak manapság az van, hogy kussolj, örülj ha kegyrskednek szóba állni veled. Ha meg csajozni akarsz, akkor nyúlj a zsebedbe. Persze akik ezt hangoztatják, azok óbégatnak leghangosabban ha valaki inkább hivatásosra költi a pénzt és nem az ő igényeire.
"Ha olyan szuper pasi önbizalommal, akkor miért neked kellett odamenni?"
Nem kellett csak lecsaptam a lehetőségre, mivel egy álompasiról van szó.
és én nem vélem úgy hogy nekem csak ücsörögnöm kell. Mindent megteszünk egymásért(szexuálisan is) és ez így természetes. Nem kell értem vért izzadni.
Ha valaki nem elégül ki egy kapcsolatban, az zsar ügy, de erről miért feltétlenül a nő tehet? Miért kell már megint általánosítgatni?
Meg még annyit, hogy a 21. században élünk. semmi gond nincs vele, ha a csaj kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!