Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem hordtok már olyan felsőket amiből kint a hasatok?
# 5
Néhány éve moikor ez volt a divat, még sokat láttam már 15-20 fokban is így mászkálni.Az biztos,hogy nem egészséges.
Utcára szerintem is ízléstelen... és amit belinkeltél, az is az, prolis. Max. ha nagyon kicsit mutat meg a hasból, és magasderekú nadrággal van felvéve, az még jól tud kinézni.
A másik része meg az, hogy a legtöbb ember olyan helyekre megy, olyan helyekről jön hétköznap, ahova nemhogy rohadtul nem illik, de gyakran tilos is ilyesmit felvenni - rendes munkahely, suli. De mondjuk egyetemre sem kellene bemenni egész hasat mutató pólóban.
És tudom, hogy vannak az utcán félmeztelenül járkáló pasik meg azok a csajok, akik lemennek a Duna-partra napozni, aztán annyit nem tesznek meg, hogy amikor visszamennek a belvárosba, egy strandruhát felkapjanak a bikinijük fölé, de attól ez még ízléstelen és nem illik. És letojom magasról, kinek milyen jó a teste...
(jó, nyilván az útmunkást 40 fokban megértem, mert rohadt meleg az aszfalt, azt nem lehetne pólóban bírni, de a többi nem hal bele, ha ízlésesen felöltözik).
nagy melegben mint írtam én is hordok ilyen polót, ha kevsébé van meleg és hosszú nadrág az opció akkor cicanacit szoktam. Engem nem zavar hogy látszik a fenekem formája.
De polóból nem ilyen izléstelen típust, hanem ilyesmit:
nem mintára gondolom, mert ezek mintában nagyon nem az én divatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!