Csajok, ha nem szeretnétek, hogy a ciciteket nézzük, akkor miért hordtok kivágott felsőket?
Majd garbóban fogok járni nem? :D
Engem egyébként nem zavar egy bizonyos szintig. Ha valakivel pl. beszélek és nem képes sehova máshova nézni az már zavaró és tiszteletlen.
Szerintem nem kell ezzel cseszegetni a lányokat. Van tényleg gáz ruha, vagy olyan nő, aki nem uralja önmagát (pl Tisza Kata volt képes egy interjún úgy kivenni a mikroportot, hogy a melltartó fölötti, amúgy sem túl sok anyagból álló felsőt nagyrészt lehúzta magáról), de egy átlag kivágás nem kellene, hogy problémát okozzon.
Meg lehet csodálni, de beszélgetni azért tekintettel együtt szokás.
Amúgy megvan a másik oldal is, csak kevésbé nyilvánvalóan. Egy ideig dolgoztam vendéglátásban és amikor egyszer bejött egy amcsi, szálkás, magas fekete pasi, az összes kolleganőm úgy verte a nyálát rá, hogy külön kellett miattuk felmosni. Persze tény, hogy az egész testét nézték meg, és nem mondjuk a sliccét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!