Anyukák, akiknek nem ment le a hasuk szülés után! Milyen fazonú ruhát, felsőket hordtok?
3. babám után elég nagy hasam maradt. (sajnos máshol is van rajtam felesleg)
Akármit veszek fel, szörnyen nézek ki. Ha bő fazont húzok, még jobban kövérít, ha feszest az összes hurka látszik, ha lezser, de nem bő a ruha, az sem tetszik magamon.
Szűk farmert hordok, mert a lábaim jónak mondhatók, a felsőim pedig általában bő fazonúak, de az aljuk gumis, vagy passzés, így lehet csalni. Hordj (ha bírod) teli talpú szandált, mert a sarok is hosszítja, slankítja a lábakat.
Már nem hordok teljesen csípő nadrágot, mert akkor a gatya fölött kibuggyan a hasam, inkább fél csípőt, ami egy kicsit leszorítja a hájamat.
Nekem a lábaim sem vékonyak, a szűk gatyák nem állnak jól.
Magassarkút, magastalpút nem hordok, 3 pici gyerek mellett, után futni nem éppen ideális.
nem rólam van szó, mert nekem nem volt ilyen gondom, de tegnap láttam a metrón egy csajt, akinek gyönyörű lábai voltak, magassarkúban volt, és egy egybe részes ruhában, ami ilyen terhesruha volt, vagy hogy mondjam, mell alatt bővült.
Szerintem olyan is jó lenne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!