Rettenetesen érzem magam a testemben fél évvel szülés után, más is van így?
En 12hete szultem de hanyok magamtol.22kg hizas mar csak 8kg van hatra.a mellem log es puha:-(a hasam pedig ocsmany.csupa csik:-(még szoptatok drasztikus fogyoba nem tudok kezdeni de ha nem lesz szopi keresek vmi megoldast mert ez undorito.nekem pedig szaraz a borom.de annyira h a fejborom hullik le mint az oregeknek.undorito:-(
Bocsi h nem tudtam pizitivumokat irni de nem vagy egyedul.:-)
de jó volt olvasni a hármast:)
amúgy meg detto...6 hónapja szültem...látom a javulást magamon szép lassan, de kivagyok attól ami lett...szerencsére csík nem, de narancsbőr....meg a hasam nekem is furi lett...puha és mint a 4. hónapban akkora
Azt hiszem, a kérdésből az jött le, hogy én ezzel vagyok elfoglalva. Dehogy is! Adok magamra, stb. de nem foglalkoztat napi szinten. De most pl. hirtelen jött egy tennivaló, hogy el kellene mennem valahová, belenéztem a tükörbe, nyitogattam a szekrényem és nem jött rám semmi, mert az a néhány ruha, amit hordok, mosásban van, a többi meg rövid (a nagyobb cicik miatt), ami meg méretben jó, azon átüt a mellbimbóm, mert érzékeny, stb. A melltartó betét körvonala is látszott, én meg egyre mélyebbre süllyedtem az önsajnálatban. Biztos ismeritek az érzést. :( A hajam zsíros megint, rettenetes kép fogadott. Hullámokban rámtör ez szülés óta, eddig ez a harmadik alkalom a fél év alatt, amikor úgy éreztem, hogy ez a test büntetés, így nem lehet kinézni :( Aztán persze összeszedem magam és megyek tovább. Mértékkel tornázom, de hasizmozni nem mertem, pont mert én is azt olvastam, hogy ilyenkor sérvet kaphatok, ha még nem záródtak össze rendesen. Az orvosom szerint a hasszorító pont hogy gyengíti a hasizmokat, kizárólag közvetlenül szülés után ajánlják, utána már káros. Ezért nem használom. Hordozós anyuka vagyok, a baba is szép nagy súlyú, nem panaszkodom, mozgok eleget, de a súlyom nem megy lefelé. Maradt rajtam kb. 10 kg, sajnos.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!