9. hónapomban vagyok és rettenetesen izgulok és félek a
szülés miatt. Mit tegyek?
Próbálj meg lazítani, nem olvasni terhestörténeteket, nem gondolkodni rajta.
Kikerülni úgyse tudod, meg visszacsinálni sem.
2011. márc. 2. 15:11
Igaza van az első hozzászólónak! Nem lesz semmi gond,ne parázz, mert az nem segít! Ha olyan kórházban szülsz, ahol lehet kérni epidurált, mindenképp kérj! Én azzal szültem és fantasztikus emlék a szülés, pedig nagyon alacsony a fájdalomküszöböm és én is nagyon féltem. Minden rendben lesz, majd meglátod. Felesleges előre izgulni.
2011. márc. 2. 15:15
Egy gyerek se maradt még bennt.
Lazíts agyilag és segíts a dokinak majd csináld amit mondd.
Ne kiabálj vajúdás és kitolás alatt akkor nem fogy el az erőd.
Ja és ne félj!
2011. márc. 2. 15:15
ha jól esik, hangoskodhatsz is, nekem bevált (gondolj a nyögdécselő teniszezőnőkre), ahogy neked jobban esik majd!
DE! Most még ne gondolj a szülésre!!!
2011. márc. 2. 15:18
szia, sztem minden szülés előtt álló nő átmegy ezen, még a többedszer szülők is. úh ez normális. a rossz hír az, hogy vsz nem lesz egy sétagalopp, de hidd el, amikor már benne leszel, nem izgulni fogsz hanem koncentrálni és el fogod viselni a fájdalmakat. a jó hír, hogy amikor kibújik a baba, akkor hirtelen minden fájdalom elszáll és te leszel a legboldogabb ember a világon, amikor először kezedbe adják. próbálj ez utóbbi gondolatra összpontosítani. :)
könnyű szülést kívánok neked!
2 éves 2 hónapos kislány anyukája és 14 hetes km
2011. márc. 2. 15:30
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok képzeljétek most fojt el a magzatvizem a férjem nemsokára itthon lesz és megyünk a kórházba. köszönöm amiket írtatok igyekszem betartani őket csak az a baj hogy úgy zihálok hogy az nem igaz. szerintetek van valami baj mert egy kicsit vérzek is. nem tudom hogy ez normális e. a hasam meg rángatózik.
Sok sikert neked! A vérzés normális, tágulsz. Tényleg kérj epit és nem lesz rossz élményed! Gratula! :)) Majd írj mi volt!
2011. márc. 2. 16:11
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindjárt itt a férjem. csak az a baj hogy messze dolgozik szerinted mit csináljak? alami csillapító vagy valamit tudsz ajánlani mert már a földön fekeszem négykézláb és nagyon zihálok. el sem tudom mondani mennyire fáj. attól félek hogy nem ér ide időben és egyedül kell megszülnöm. szerinted baja lesz a babának ha visszatarom?
Visszatartani nem tudod, ha jönnek a tolófájások. De ezek még "csak" a normál fájások. Hány percesek? Jól vedd a levegőt, próbálj a végére gondolni!
2011. márc. 2. 16:32
Szia! Láttam ma is írtál az oldalra választ. Mizu veled, nem szültél meg? Vagy a kórházból netezel? :)
2011. márc. 3. 17:30
Kapcsolódó kérdések: