9 héttel a szülés után szeretkeztünk először újra a férjemmel, de rettenetesen fájt, nem is sikerült teljesen behatolnia. Aggódom, mit tegyek, hogy jobb legyen?
A legjobb gyógyszer a türelem, mi a férjemmel szülés után 4 hónappal tudtunk szeretkezni, előtte egy rémálom volt, hiába volt gyengéd nekem fájt, tiszta görcs voltam, 4 hónap telet el mire tudtam élvezni az együttlétet. Sok türelemre és gyengédségre van szükséged és nem lesz semmi gond.
12 hós kislány anyucija:)
Én is császáros voltam, 1 éves a kisfiam és MÁR nekem sem fáj, DE!!!! szülés után hónapokig azt hittük, h szűz vagyok még :) Amúgy ez is a hormonok "játéka", függetlenül attól, h ki hogyan szül.
Nálunk is a síkosító volt a jó megoldás.
Nekem meg hüvelyi szülés után 6 héttel nem fájt.
Egyébként jellemzően hormonális és nem szeri oka van. A síkosító, amit fent ajánlottak, az segíthet a hüvelyszárazságon (ez normális szülés után, emiatt lehet kellemetlen császár után is) lehet csak ez a baj. ÉS türelem, sok gyengédség, hosszabb előjáték a párod részéről.
Szia!
próbálkozzatok még óvatosan.Ha később is rossz lesz akkor fordulj orvoshoz.Nekem is ez volt a baj, a párom nem tudom teljesen behatolni.Az orvos mondta,hogy túl szűkre lettem össze varrva. Most majd írhatják mások,hogy ez milyen jó. De nekem műteni kellet.
szia.
igen, sajnos szülés után sokunknak az " első" együttlétek tudnak negatív meglepit okozni.én is azt hittem, hogy sosem leszek a régi.aztán pár hónap alatt rendbejöttem valamennyire,de "gyakrolni" kellett.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!