Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagymellű lányok, ti milyen...

Nagymellű lányok, ti milyen felsőket hordtok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy a nagyon szűk, alakot (jó esetben) követő pólón és a mell alatt megkötős / mell alatt szabott felsőn kívül minden eláll a mellem alatt és hülyén néz ki. Pulcsit már nem is említem, abból talán egyet találtam életemben ami jó volt. Ha sima, nem túl bő, de nem is feszes pólót veszek fel (vagy inget, pulcsit, kardigánt), akkor elöl az anyag "átugorja" a mellem alatti részt - ez egyrészt kövérít másrészt kisebbnek mutatja a mellem, meg rövidebb is mint hátul... ha tudtok linkelni jó fazonokat azt nagyon megköszönném.
2014. márc. 31. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Mellben szűk, onnantól egyenes szabású, vagy enyhén bővülő tunikákat próbáld, illetve a mellrésznél ráncolt felsőket, azok direkt nagy mellre vannak szabva.
2014. márc. 31. 23:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem az első amit írsz az az amit én is írtam. A második az ez lenne? [link] nekem azok nagyon elállnak derékban, meg az egyenes dekoltázs vonal sem éppen előnyös. Ráadásul kb 2 számmal nagyobbat kell vennem különben a gumis rész a mellem feléig ér csak...
2014. márc. 31. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!