Nagymellű lányok felvehetnek kivágottabb felsőket?
kivágott és kivágott pólók közt is van különbség!
jóhogy felveheted, csak ne olyat ami a köldöködik ki van vágva. vedd fel, nézd meg a tükörben, látni fogod hogy jó-e vagy sem. dőlj előre, ha be lehet látni, látszik amelltartó középső pántja akkor kicsit kevésbé kivágottat
nagymellű nőknek a sötét v-nyakú/v-kivágású felsőket ajánlják! :) persze ne legyen a kivágás túl mély.
az ok: így optikailag csökken a mell mérete.
A csónaknyakú póló számodra előnyös, mert a vállaidra tereli a figyelmet. Ebben az esetben a szűk darabok nem a legjobbak, hanem inkább a lazábbak. A nagy minták felhívják a figyelmet a nőies formádra, ezért inkább a sok apróbb mintás pólókat válaszd! A garbó is megfelelő a nagy mell "eltakarásárs" de ez nyáron sajnos nem megoldás, hiszen megfulladnál a melegben. Ha azonban nem akarod véka alá rejteni azt amivel megáldott a Jóisten, akkony nyugodtan húzz kivágott pólókat is, hiszen más lány csak irigykedne, ha olyan telt lehetne, mint te. Legyél rá büszke! A v-nyakú kicsit diszktrétebb, a kerek viszont kacér. Ismétlem, takargatni nem kell a kebleidet, de a csőtoppokat hanyagold!
És jött egy egyedi ötletem is: Szerintem simán tudsz kivágott toppokat húzni, ha húzol rá egy kendőt, amit úgy köztsz meg, hogy a kebleidet valamilyen szinten takarja (ez amúgy is divat télen-nyáron). ;)
Szóval szerintem kivágottak között is ki lehet fogni olyanokat, amikben a hatás nem lesz rib_ncos. Menj el sok-sok kínaiba, meg márkás boltba és próbálgasd fel az összes pólót, ami kicsit kivágottabb és tetszik neked. ha egyszer kifogsz egyet, amelyik jól áll, azután már elég, ha csak bemész és mutatod az eladónak, hogy 'ilyent szeretnék, van-e itt?'. :)
OFF:
Az amúgy miért van, hogy akinek kis melle van és felvesz mély dekoltázsú pólót, az divatos, de ha valakinek nagy, akkor már jönnek az előítéletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!