Kismamafelsőket hordtok nagy pocakkal, vagy normál-, csak esetleg hosszabb és nagyobb felsőket?
Én eddig nagyon kevés olyan kismamafelsőt láttam, ami nem állt rajtam idiótán. Vannak ezek a harang alakúak, meg bő felsők - hát úgy nézek ki bennük, mint Pécsi Ildikó. :( Biztos azért, mert oldalra is gömbölyödöm, nem csak előre. Nekem csak a normál felsők állnak jól (vagy legalábbis nem nevetségesen).
Nektek?
S-M volt a terhesség előtti méretem, jó nyúlós pamut L-es pólókkal húztam ki végig ( a Jeans Clubban vettem, ott hosszú szabású pólókat is lehet kapni, pár száz forintért). Rajtam is iszonyat hülyén álltak a kismamafelsők, ráadásul én az árukkal sem vagyok kibékülve. Pulcsit azt vettem kismamásat, mert abból meg a simák álltak rajtam hülyén.
Nem tudom, hány hetes vagy, de egy jó tanács: még a 26-28. hét előtt, amikor igazán nagy lesz a hasad, szerezz be pár szoptatós pólót és melltartót (utána már nem tudod őket próbálni...), a szülés után meg nem nagyon tudsz majd mászkálni, másban szoptatni meg elég nehéz, hideg, macera, idő, stb. :)
Köszi szépen a választ és a tippet is! Azt mondod, hogy 26-28 hetesen nő meg nagyon a pocak? Én most vagyok 28 hetes, és úgy látom-érzem, hogy az utóbbi kb. 3 hétben lett NAGYON nagy a hasam, a környezetem viszont nem ért egyet. Az előző terhességemnél nem emlékszem ilyenre, de akkor ezek szerint mégiscsak van alapja. :)
Ruhákra visszatérve - a kismamaruhák ára még külön téma, őrület, mennyit elkérnek értük!
Terhesség előtt is duci voltam, az alakomhoz öltöztem. Nem híztam szinte semmit, csak a pocim gömbölyödött. 1 kismama felsőt kaptam kölcsön, de az nyári, alá pólót veszek, így kombinálom. 1 hosszú pulcsit vettem, még az elején, de azt az utolsó napig tudom hordani.
Horror árak vannak és elég sok idétlen is közöttük. Szűk a nyaka, szűk az ujja és van egy hasrész.
Első vagyok. Nekem a 28. hét volt a vízválasztó, utána nagyon gyorsan és sokat nőtt, én a hízásom felét, 8 kg-ot az után szedtem fel és kb kizárólag a hasam nőtt (meg a lábam vizesedett kicsit. De tényleg nem nagyon). Az utolsó hónapban 5 kg-ot hízott a hasam, majdnem 6 centivel lett a haskörfogatom nagyobb. Szóval igen, szerintem utána lódul meg. ÉS egyre nehezebb lesz ruhát próbálni, öltözködni, melltartót becsatolni, az kész tortúra volt egyedül egy próbafülkében :)
A melled meg max a tejbelövelléses napokon lesz nagyobb, mint a terhesség végén, így ami akkor jó rád, vagyis most, az szülés után is jó lesz :)
Én angol turiból vettem mell alatt szabott lefelé bővülő fazonokat (1000Ft/db).
Nagyon jó minőségűek, és terhesség után is tudom majd hordani őket. Most már ami eddig lefelé bővült - az is kissé ráfeszül a hasamra, de ettől még csinos.
37+4 hetes km
Ja, és én sok feketét vettem, mert az slankít! :)
27 hetes vagyok,egy kismamanadrágot turiztam abban járok vizsgálatokra,itthon melegítő,illetve bővebb felsők,hosszú pulcsik.A mai divat azért kedvez a kismamáknak is.Kimondottan kimamafelsőm nincs is,irreálisan sokat kérnek el a kismamacuccokért,így ha valami kellett (pl.nagyobb méretű pulcsi) akkor pár száz ft-ért turiztam egy csinosat.
Én május végén szülök,bizakodom benne,hogy lassan jön a jó idő,akkor cicanaci+szoknya párosítást fogok választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!