Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamafelsőket hordtok nagy...

Kismamafelsőket hordtok nagy pocakkal, vagy normál-, csak esetleg hosszabb és nagyobb felsőket?

Figyelt kérdés

Én eddig nagyon kevés olyan kismamafelsőt láttam, ami nem állt rajtam idiótán. Vannak ezek a harang alakúak, meg bő felsők - hát úgy nézek ki bennük, mint Pécsi Ildikó. :( Biztos azért, mert oldalra is gömbölyödöm, nem csak előre. Nekem csak a normál felsők állnak jól (vagy legalábbis nem nevetségesen).

Nektek?

2011. febr. 21. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! A cora áruházakban vannak jó kismamaruhák és az árukkal is ki vagyok békülve mert kb olyan áron vannak mint a rendes rucik és ott vettem magamnak nacit is és pár felsőt is :)
2011. febr. 21. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Kifejezett kismama felsőm 1db van, egy fehér blúz, ami brendonos, de baby outletben vettem 2000forintért, mert kiállítási darab volt..amúgy pedig becsattogtam a kínaiba, szégyen vagy nem, és vettem 6-7 hosszú, nyúlós pólót, és nem fizettem annyit, mintha kismama felsőt vettem volna...van egy pulcsim, ami a szabása miatt tökéletes, csak nyaknál van 3 gomb, a pocakon semmi..szoknyát, nadrágot vettem, mert azt muszáj volt..amúgy most az auchan áruházakban babanapok vannak, én vettem is egy kismama halásznadrágot 4000forintért, érdemes körbe nézni!:)

22+1 hkm

2011. febr. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!