Kismamafelsőket hordtok nagy pocakkal, vagy normál-, csak esetleg hosszabb és nagyobb felsőket?
Én eddig nagyon kevés olyan kismamafelsőt láttam, ami nem állt rajtam idiótán. Vannak ezek a harang alakúak, meg bő felsők - hát úgy nézek ki bennük, mint Pécsi Ildikó. :( Biztos azért, mert oldalra is gömbölyödöm, nem csak előre. Nekem csak a normál felsők állnak jól (vagy legalábbis nem nevetségesen).
Nektek?
Szia!
Kifejezett kismama felsőm 1db van, egy fehér blúz, ami brendonos, de baby outletben vettem 2000forintért, mert kiállítási darab volt..amúgy pedig becsattogtam a kínaiba, szégyen vagy nem, és vettem 6-7 hosszú, nyúlós pólót, és nem fizettem annyit, mintha kismama felsőt vettem volna...van egy pulcsim, ami a szabása miatt tökéletes, csak nyaknál van 3 gomb, a pocakon semmi..szoknyát, nadrágot vettem, mert azt muszáj volt..amúgy most az auchan áruházakban babanapok vannak, én vettem is egy kismama halásznadrágot 4000forintért, érdemes körbe nézni!:)
22+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!