Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a párom? Nem vagyok már neki elég jó?
Eddig minden nap szexeltünk vagy vagy legalább pettingeltünk, a heti 7 alkalom mindig meg volt. Ma viszont csak annyit mondott a barátom, hogy most nincs kedve meg libidója mert fáradt, meg dolgoznia is kell. Kértem, hogy csak legalább 10 perc legyen, ujjazzon meg vagy nyaljon ki, és mehet, de azt mondta, hogy ahhoz is túl fáradt, és most szeretné inkább a melóját befejezni.
Engem ezzel nagyon megbántott. Ha tőlem azt kérné, hogy intézzem el orálisan, bármikor megtenném, mert szeretem, és nekem ő az első. Akkor neki én ezek szerint nem. Nagyot csalódtam benne, és nem tudom mi tévő legyek.
23/N
Tudom nem leszek népszerű!
Nagyon sok kérdésben és válaszban is olvasom,hogy ki milyen gyakran van együtt a párjával!!
Bevallom, picit értetlenkedve szoktam olvasni,akik napi szinten akár többször is együtt vannak!
Nekem ebben mindig az van,hogy ezek a párok a szexen kívül nem tudnak adni semmi mást egymásnak?
Tényleg ettől lehet értékes a nő a férfi és vissza számára,hogy milyen gyakran áldoznak a testiségnek?
Biztosan elég jó vagy, sok nőt úgy kell körbeajnározni, mire beengedi a rudit.
Viszont a napi szex ellaposodik, olyan lesz, mint a reggelizés. Ha minden nap csak a kedvenc ételed reggeliznéd, te is megunnád. A gyakorisággal csökken az élvezeti érték, és a férfiaknál elfáradhat a szerszám is.
Amikor nem akar dugni, foglald el magad valami értelmes dologgal. Azért valljuk be, ez nem ugyanolyan probléma, mint amikor valakit két hétig nem farkal meg a párja és már a falat kaparja.
Ha vannak még ilyen kis cukik kielégületlenül,írjanak bátran.
35f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!