Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem azt hogy minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy minden férfi unalmas nekem?

Figyelt kérdés
Nem feltéltlen szexuális értelemben kérdezem ezt. 27 éves vagyok. Szeretnék kapcsolatot, (nem ismerkedő célzattal tettem fel a kérdésem) de mindenki aki valamit akart is pont az ízlésem ellenkezője vagy unalmasnak találtam őket. (Nem rondák vagy bunkók) szimplán üresnek érzem a beszélgetéseket és nincs meg az a szikra se h arra vágynék h megcsókoljon. És igazából nem tudom mi van velem, miért gondolom ezt mert én se vagyok egy olyan nagyszàm. De hiába voltak helyesek, kevésbé helyesek, bunkók vagy aranyosak, ridegek vagy tapadósak. Egyszerűen taszítanak. Mielőtt leszbikusnak hinnétek nem nem vagyok az. Nem tudok vonzalmat érezni irántuk. Nem vagyok asszexuális se.
jan. 16. 03:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
23%
Mert még nem ismersz engem. Mondjuk ez így is marad, mivel barátnőm van. Kevés az igazi férfi.
jan. 16. 12:05
 42/52 anonim ***** válasza:
39 én a 9. Válaszolóra értettem ő azt írta minden férfi unalmas
jan. 16. 12:06
 43/52 anonim ***** válasza:
52%
#41 Làtom szerénység is van 🤣
jan. 16. 12:27
 44/52 anonim ***** válasza:
Mert te magad is a végtelenségig unalmas vagy, és így unod magad. Ezért.
jan. 16. 12:41
 45/52 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi volt skacok?

5 oldalt sikerült csak összehozni?

jan. 16. 14:13
 46/52 anonim ***** válasza:
54%
Ht már elmondtunk mindent mit akarsz meg? 🤣
jan. 16. 14:36
 47/52 anonim ***** válasza:
62%
Na mivan 45 te mint izgalmas nő így ráérsz itt vergődni meg vitázni ?
jan. 16. 16:08
 48/52 anonim ***** válasza:
Mert ugyanez van a nőknél is, tehát minden nő unalmas, mert összesítve: minden ember ugyanolyan, így a kör be is zárul.
jan. 16. 18:00
 49/52 A kérdező kommentje:

Teljesen elfeledkeztem vissza térni az oldalra reggel óta. 5 oldal, 48 válasz. Aztaa... azért eltartott egy ideig míg elolvastam mindent.

A lényeg itt h saját magamat se értem. Van önkritikám. Énis tudom h nem vagyok tökéletes. Csinos vagyok, de husisabb. Kedves vagyok, de gyűlölöm a nyálasságot. Ha meg valakinek tetszek vagy egy nyálas bájgunár lesz vagy sablonos kommunikációs mentes az egész. Nincs az h érdekes lenne a másik. Nagyon sokszor csak én beszélek magamról (szerencsére eléggé izgalmas életem volt eddig is) de nem akarok csak magamról. Mikor kérdezek a másikról elmondja a koràt, mit melozik és kész.. igazából lehet ezeknek a fikciós történetek a hibásak. Hasonlóan izgalmas szerelemre vágyok (és itt nem 20 centis farokra, kigyúrt testre gondolok) hanem szimplán h érezzem azt az extrát. És tényleg nem gondolom azt h minden pasi hibás ezért. Hanem inkább úgy gondolom velem van a hiba. De nem akarok csak valakivel lenni aki kedvel mert kapcsolatot szeretnék. Mert azt szerelemből szeretném

jan. 16. 21:56
 50/52 anonim ***** válasza:
51%

Hipervigilancia és narcopata.

Azt olvastam hogy a pszicho az úgy születik igazából nem tehet róla.

A szocio pedig úgy készül hogy elhitetik vele de nem szeretik valóban így olyanná válik ő is,így védi magát,darabokra törik a személyisége minden traumánál.Mozaikos.

Hogy miért unalmas minden férfi?

Mert csak dolgok,tárgyak, egyszerű eszközök számodra.

De szerelemre vágysz mégis..Tőlúk,az eszközöktől..

jan. 16. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!