Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem azt hogy minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy minden férfi unalmas nekem?

Figyelt kérdés
Nem feltéltlen szexuális értelemben kérdezem ezt. 27 éves vagyok. Szeretnék kapcsolatot, (nem ismerkedő célzattal tettem fel a kérdésem) de mindenki aki valamit akart is pont az ízlésem ellenkezője vagy unalmasnak találtam őket. (Nem rondák vagy bunkók) szimplán üresnek érzem a beszélgetéseket és nincs meg az a szikra se h arra vágynék h megcsókoljon. És igazából nem tudom mi van velem, miért gondolom ezt mert én se vagyok egy olyan nagyszàm. De hiába voltak helyesek, kevésbé helyesek, bunkók vagy aranyosak, ridegek vagy tapadósak. Egyszerűen taszítanak. Mielőtt leszbikusnak hinnétek nem nem vagyok az. Nem tudok vonzalmat érezni irántuk. Nem vagyok asszexuális se.
jan. 16. 03:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes amúgy hogy unalmasozzák itt a kiégett csajok a férfiakat, aztán ha visszakapják egyből besértődve nő gyűlölőznek 😂
jan. 16. 10:31
 32/52 anonim ***** válasza:
81%

"Érdekes amúgy hogy unalmasozzák itt a kiégett csajok a férfiakat, aztán ha visszakapják egyből besértődve nő gyűlölőznek"

Baszki, ez mennyire gyerekes. Hát a kérdező eleve azt fejezte ki, hogy benne van a hiba, mert unalmasnak talál teljesen normális embereket, és nem érti, miért van.

jan. 16. 10:38
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Fura van egy haverom ő pont ezt mondja állandóan a nőkkel kapcsolatban, szeretne kapcsolatot de nem történik meg a tartalmas beszélgetés mitől olyan üresnek érzi, nem tud kapcsolódni hozzájuk. Lehet különlegesebb ember típus vagytok. Egymásnak teremtett titeket a világ :) F.
jan. 16. 10:42
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
#30 Ez leginkább fizikai vonzalom, semmi köze az unalmassághoz...
jan. 16. 10:46
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Nőket nem lehet szidni de azt lehet mondani általánosítva hogy minden férfi unalmas ?
jan. 16. 10:54
 36/52 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csajszi te pont maradj csendben a 9-es kommented után. Te általánosítasz itt csak. Én igazságot mondtam ki a nagyrészetekre, nem minden nőre.
jan. 16. 10:56
 37/52 cinderella_ ***** válasza:
0%

Ezt én is átérzem egy bizonyos szinten. 🙄

#17, #24 #27 #31

Elég megdöbbentő gondolkodás. Sok sikert nektek az élethez.

jan. 16. 10:58
 38/52 anonim ***** válasza:

Elég megnézni az ikonikus filmes karaktereket, nem sok nő van köztük.

De maradjunk a valóságnál. Ha egy nő kicsit is izgalmasabb munkát csinál, mondjuk ha csak már sofőrködik már megy a fókusz forgatni hogy milyen belevaló csaj mert ugye a legtöbb nő még ennél is unalmasabb semmilyen életet él, míg egy férfinél nem nagy kunszt egy pörgősebb, extrémebb munkahely.

Egy unalmas férfi is izgalmasabb mint a legtöbb nő akiknek az élet a köröm, a tiktok meg a haja 😂😂

Mindegy is nem kell magyarázni, áldom a sorsot hogy nem nőnek születtem. A normálisokat tisztelem, a többi max ha jól néz ki akkor egynek jó.

jan. 16. 11:13
 39/52 anonim ***** válasza:
52%

"Nőket nem lehet szidni de azt lehet mondani általánosítva hogy minden férfi unalmas?"

De hát még mindig nem ezt mondta. 😀

Idézem a kérdezőt: "nem tudom mi van velem, miért gondolom ezt mert én se vagyok egy olyan nagyszàm".

Nem a férfiakat fikázta, szerinte a pasik nem rosszabbak, mint ő, és nem érti, miért érez így. Bicskáért kell minden szarságon megsértődni?

jan. 16. 11:14
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Talàn kipróbáltad az összeset hogy erre az eredményre jutottàl? Vagy miért gondolod ezt? Nekem is sok randim volt ahol nem volt meg a közös hullámhossz aztán mégse mondom hogy minden nő unalmas
jan. 16. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!