Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy minden férfi unalmas nekem?
Figyelt kérdés
Nem feltéltlen szexuális értelemben kérdezem ezt. 27 éves vagyok. Szeretnék kapcsolatot, (nem ismerkedő célzattal tettem fel a kérdésem) de mindenki aki valamit akart is pont az ízlésem ellenkezője vagy unalmasnak találtam őket. (Nem rondák vagy bunkók) szimplán üresnek érzem a beszélgetéseket és nincs meg az a szikra se h arra vágynék h megcsókoljon. És igazából nem tudom mi van velem, miért gondolom ezt mert én se vagyok egy olyan nagyszàm. De hiába voltak helyesek, kevésbé helyesek, bunkók vagy aranyosak, ridegek vagy tapadósak. Egyszerűen taszítanak. Mielőtt leszbikusnak hinnétek nem nem vagyok az. Nem tudok vonzalmat érezni irántuk. Nem vagyok asszexuális se.ma 03:38
1/4 anonim válasza:
Tapasztalt dominams ferfi vagyok. Unalombol nem lenne reszed mert minden egyutt toltott idot tartalmasan toltenenk.
Vagy kehet te akarsz oriasit gondolni a ferfiakrol de akkor nem jo helyen keresel ferfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!