Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor egy férfi felér a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy férfi felér a csajozás magas fokára, onnantól unalmas lesz a téma?

Figyelt kérdés

Ha megvoltak a legjobb csajok.

Akkor onnantól mi történik? Nincs több cél.

2022. jún. 27. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Egy férfinek komoly kapcsolata van, nem nőzik.
2022. jún. 27. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért válna unalmassá? Ha már bejártad a világ legszebb helyeit akkor onnantól kezdve már nincs kedved sehova menni csak ülni otthon a 4 fal között?
2022. jún. 27. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Az is igaz.

2022. jún. 27. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ez így van, szerintem nincsennek ilyen végletek. Nem vagyok igyan jártas a témában, bárcsak tapasztalatból beszélhetnék😝. De itt is el tudom képzelni hogy lehet a jó csajokhoz kitartóan ragaszkodni. Nyilván egyre több kihívás kell, újdonság, változatosság és egyre nehezebb, egyre lehetetlenebb helyzetekre vágyik majd az ember. Vagy megragad ott ahol jól érzi magát, mint amikor 20 év múlva is felrakod ugyan azt a lemezt, mert jó.
2022. jún. 27. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha azt az embert is nézed aki a "jó csaj" küldő mögött van, akkor rájössz hogy mindegyik más személyiség és épp ezért tök érdekes minden egyes ismerkedés, mert egyik sem egyforma. Ha meg valaki ennyire nem tud megmaradni mondjuk senki mellett, ott valami kötődési probléma van a háttérben ami lehet pont elég szenvedés annak aki benne van, jó csajok ide vagy oda.
2022. jún. 27. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én voltam "jó csajokkal" is (egyszerre többel is), nem annyira jóval meg átlagossal is. Mindegyik más. A "jó" csaj annyira nem is jó mint sokan azt hiszik. De a könyvtáros kislány... alamuszi nyuszi nagyot ugrik ;)
2022. jún. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!