Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem ki a szex utáni vágyamat nőkkel?
Figyelt kérdés
Nem találok nőt szexre évek óta. Hogyan találják? Mert a neten nem találtam régóta senkit. Úgy érzem nekem is megjár a szex. Nem akarok 80 évesen rájönni arra, hogy volt egy szar életem.
(Nem vágyom kapcsolatra, csak a szex, csókok hiányoznak.
Ha még nem jöttél rá, miért baj, hogy csak 80 évesen fogsz???
2022. máj. 15. 19:49
2/16 anonim válasza:
És személyesen próbáltad már?
2022. máj. 15. 19:49
3/16 A kérdező kommentje:
Személyesen is próbáltam. Azt szokták mondani a nők, hogy van pasijuk vagy férjük. De nem jellemző, hogy az utcán leszólítsak nőket. A neten meg a leghelyesebb férfiakat keresik a nők, csak azzal mennek találkozni.
2022. máj. 15. 19:54
4/16 anonim válasza:
"megjár"
2022. máj. 15. 19:56
5/16 anonim válasza:
Azért az nagyban múlik rajta, hogy milyen életed van/lesz 80 éves korodig. Azt nem tudom, hogy mivel próbálkozol a nőknél, de annyira nem bonyolult dolog ez. Vagy nem a megfelelő nőket találod meg, vagy elkepzelésem sincs, hogy mit írsz nekik, hogy nem jön össze semmi. Esetleg próbálj több féle módon közelíteni feléjük. Az a baj, hogy elég kevés információt adtál, ebből nehéz kitalálni bármit. :/
2022. máj. 15. 20:16
6/16 A kérdező kommentje:
Régebben jobban néztem ki. Biztos tetszettem a nőknek, mert netről sokan találkoztak velem, volt amikor 1 évig havonta mindig más nő jött randizni, de akkor is csak 10 nőből 1-el jött össze egy kapcsolat vagy szex.
Azóta híztam arca már nem tolonganak a nők értem. Azt csináltam képszépítő FaceApp programmal megszépítem a képemet és így már többen találkozni akarnak. Viszont amikor kértek másik képet és megmutattam a mostani arcképemet az már nem tetszett nekik és elköszöntek. Tehát igenis a kinézet nagyon fontos.
2022. máj. 15. 20:51
7/16 anonim válasza:
Rosszlányok? Onnan akár egy órán belül is találhatsz. Bár ha már évek óta keresel, akkor gondolom, ráér a dolog, akár még keresgélhetsz is pár évig.
2022. máj. 15. 20:52
8/16 A kérdező kommentje:
Igen lehet az lesz, hogy rosszlányhoz megyek. Bár azzal csókolózni sem lehet. Nem akarok még évekig keresgélni. De a legtöbb nő elhajt a fenébe ha megmondom az elején, hogy csak szexet akarok. Ezért lehet marad a prosti
2022. máj. 15. 21:30
9/16 anonim válasza:
Az a legkézenfekvőbb, ha fizetsz nekik. Nem kell senkinek rinyálni.
2022. máj. 15. 21:49
10/16 A kérdező kommentje:
Meg a nők nagy része csak érzelmekkel teli komoly kapcsolatot keres. Ha nem találják a nagy szerelmet, akkor a nők elvannak 10 évig is szex nélkül. A prostit meg puszilgatni se lehet és ha több óráig szeretnék vele lenni az nagyon sokba kerülne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!