Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan éljem ki a szex utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem ki a szex utáni vágyamat nőkkel?

Figyelt kérdés

Nem találok nőt szexre évek óta. Hogyan találják? Mert a neten nem találtam régóta senkit. Úgy érzem nekem is megjár a szex. Nem akarok 80 évesen rájönni arra, hogy volt egy szar életem.

(Nem vágyom kapcsolatra, csak a szex, csókok hiányoznak.

2022. máj. 15. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Aztán' udvarlást próbáltál már? Avagy azt várod, hogy a nők füttyentésre rádugorjanak. A módosított képről, kamus képről meg no comment... minősít ez alaból.

Ember, ne sértődj meg de ezzel a szinttel tényleg csak kb. akkor fogsz dugni ha fizetsz érte.

2022. máj. 15. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Had kérdezzek már valamit... megvannak azok a fene nagy elvárásaid, de TE mit teszel érte? Mit csinálsz azért, hogy a másik embernek szimpatikus legyél? Hogy akarod elérni hogy vonzalmat érezzen, meginduljon benne bármi is? Kiküldesz 50 sablonlevelet a neten naponta és azt várod máris fülig szerelmes legyen egy nő beléd, tefenséged előtt térdepelni akarjon?
2022. máj. 15. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Volt olyan eset is, hogy a megszépített jó pasi képem miatt elhívott magához egy nő. Megmondta szexet akar. De amikor kért másik képet és meglátott a mai valóságos képemen, be is fejezte velem az egészet, így találkozó sem volt. Én sokáig nem folyamodtam ilyenhez, de amikor azt vettem észre, hogy valós saját képemmel vissza sem írnak a nők, akkor kitaláltam ezt.

A másik pedig az, hogy én nem vágyok arra, hogy hetekig randizgassak egy nővel, hogy lefeküdjön velem. Arra meg főleg nem vágyom, hogy bemutasson a szüleinek. Én egy olyan nőt tudnék elképzelni akihez azért járok, hogy szexeljek vele. De ezek a csak szexen alapúló kapcsolatok véget szoktak érni hamar. Én nem azért akarok nővel találkozni, hogy beszélgessek vele. Arra ott van a Facebookon egy csomó nő ismerősöm akivel irogathatok bármikor.

Én már nem küldök ki 50 sablonlevelet a neten, mert jelenleg be fejeztem a társkereső oldalakat. Évek óta ugyanazok a nők vannak rajta. Fél évente 1-2 új nő felbukkan, de azok csak unalomból csetelnek.

Mit csinálok azért, hogy szimpatikus legyek? Irogattam, érdeklődtem a nő iránt. De ha nem tetszem a képen a legtöbb nőnek, akkor úgysem jött el találkozni senki.

2022. máj. 15. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

#13 ja magyarán átb.sztál másokat. Fordított esetben te mit mondanál? Látod egy szimpatikus, vonzó csaj képét, rá készülsz fejre s mire odamész köszönő viszonyban sincs a valósággal? Azt mondanád, áááá üsse kavics???

Ez az EQ totális hiányára utal - talán ez is közrejátszik abban hogy a nők nem akarnak ismerkedni veled. Ha alkalmi kufircokat akarsz akkor olyan szinten is kellene lenned - csajozásban, kommunikációban, kinézetben, stílusban, kisugárzásban. Az alkalmi, kötetlenben benne lévő nőkre százak ácsingóznak, ha nem te vagy közülük a legjobb akkor hoppon maradtál.

2022. máj. 15. 23:00
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 "Fordított esetben te mit mondanál? Látod egy szimpatikus, vonzó csaj képét, s mire odamész köszönő viszonyban sincs a valósággal? Azt mondanád, áááá üsse kavics???"

Ha nem lenne túl ronda, csak duci, kövér, és az arca tetszene és szexet akarna akkor belemennék a szexbe. Nekem nincs nagy elvárásom a nő kinézetében, lehet duci, csak ne folyjon szét a teste a sok hájtól. Dugtam én már 100+ kilós nőt is, hájas nagy hasa volt, de arcra tetszett. Persze komoly kapcsolatra nem kellene ilyen. De ha csak szexről van szó, akkor ilyen nővel is lefekszek.

Igen a csajok a legjobb férfit akarják alkalmi szexre, aki minden tekintetben tetszik nekik. Én sem kinézetben nem vagyok szuper pasi, és pénzem sincs, meg autóm sincs amivel elvihetném egy motelba dugni :) Felőlem nyugodtan dughatják a szuperpasik a nőket. Nem fogok én alfahímekkel versenyezni. Nekem majd maradnak a prostik. :)

2022. máj. 16. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 ne sértődj be bro' de nem a kinézeted, vagy a pénzed, autód hiánya a legnagyobb akadálya esetedben a szexnek...
2022. máj. 16. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!