Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nagyobb a szexuális étvágyam, a párom meg kevesebb alkalommal igényli a szexet . Tudtok ajánlani valami gyógyszert ami csökkentené picit a vágyamat a szex iránt? 32/F
Én sem lefele szorìtkoznék.
Önkielégítést végzel? Vagy a párodnak az már sértő lenne?
Verd ki gyakran,bár tudom,hogy a szex nyomába sem ér,de tűzoltásnak megteszi. Vagy tarts szeretőt.
Én hűséges vagyok,a férjem kisebb étvágyú,nem hisztizik,ha kielégìtem magam.
Igen ,férfi vagyok .
Végzek önkielégitést napi kétszer ,de az nem pótolja csak talan abba a pillanatba aztán ujra tombolok ,es volt már ,hogy egy órán belől háromszor is végeztem onkielegitest de az mar fájdalmas.
Sajnos a párom kötelezően kell szedjen gyógyszereket amik csökkentik a szexuális vágyát.
"inkább sportolj, szerezz hobbit, valamibe öld bele az energiádat, "
Már bocs, de ez nagy hülyeség.
Ha iszonyat feszült vagyok mert 2 hónapja nem volt semmi, akkor a hobbimhoz sem lesz türelmem.
Kb. 15 másodperc után csapom oda a villás kulcsot a motoromhoz.
Az önkielégítés tényleg csak fél megoldás. Vagy még annyi sem. Az embernek nem kifejezetten a biológiai kielégülés hiányzik hanem a maga a szeretkezés.
Az én páromnak sincs "kedve" már hónapok óta. Mert gyógyszereket szed és nem érez vágyat.
Tudja és látja hogy engem meg már szétvet a feszültség, de az sem érdekli.
Más megoldás nem lesz, keresnem kell "valakit", aki megoldja ezt.
és most lehet lepontozni meg "mocskosférfizni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!