Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen hol kéne "tartanom" a csajozásban?
Nem az a kérdés, hogy hány barátnőd volt, hanem az, hogy tudsz-e szerezni?
Illetve megtartani...?
Ez nincs meghatározva. Mindenki haladjon a saját "tempójában" és le kell szarni a társadalmi megfelelést. Sokan 15-16 évesen már aktívan szexelnek, de sztem ez nem annyira egészséges dolog.
Nekem későn, 21 évesen lett először barátnőm, addig mással voltam elfoglalva (tanulással, karrierem elkezdésével). Egyáltalán nem bántam meg. Már 5 éve vagyunk együtt és szépen haladok az álmaim megvalósítása felé, közben van egy jó munkám is.
Van pár ismerősöm, akik 21 évesen már a 6-7ik barátnőjüket "fogyasztották" és csak a csajozással foglalkoztak. Hááát, eddig semmire se vitték az életben...
Szóval, ha 24 évesen nem volt még barátnőd, ne aggódj, semmiről sem maradtál le. Neked így alakult, ezzel nem lehet mit tenni és ne érdekeljen, hogy mások erről mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!