Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú 15 éves korában veszti el akkor több önbizalma lesz a csajozásban?
Én 15 évesen vesztettem el. Utána 18 éves koromig talán még 1x volt valami. Nagyon nehezen ment lanyokkal a beszélgetés/ismerkedés. Aztán 18 évesen lett egy hosszabb kapcsolatom, az volt a vízválasztó.
Kérdésedre a válasz a nem. Kell hozzá egy kiállás, ami a rutintol jön és attól, hogy nem vagy beszari.
Ezt úgy tudod elérni, hogy összeszeded a tökeid és odamész a lanyokhoz, megdicsérni milyen szép és okos. Idővel konyebb lesz.
Mikor eljutsz oda, hogy ezt nagyon magabiztosan csinálod, na akkor már maguktól jönnek a nők.
És tényleg, én már reflexből dicsérem a nőket, minden szándék nélkül. Aztán folyton azt veszem észre, hogy a csaj hirtelen másképpen kezd viselkedni.
Nem ettől függ, hanem azoktól a tulajdonságoktól amik elvittek az ágyig egy nővel. Amikor elveszítettem vigyorogtam mint a vadalma, hogy húúúúú mekkora császár vagyok, füttyentésre megy innentől és dőlni fognak a csajok. Másnap viszont ugyanúgy kelt fel a nap. Van pár millió férfi Magyarországon is aki már nem szűz, mégsem lógnak önmagában ettől fürtökben rajta a csajok.
Azok a képességek (kommunikáció, udvarlás, kezdeményezőkészség, normális viselkedés) amik elvittek az egyik ágyig, azok fognak elvinni a következőig is nem az hogy már nem vagy szűz, vagy 5, vagy 50, vagy 500 csajod volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!