Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm aki 15 éves szerelmes egy 21 éves fiúba. Lehet nála esélye szerintetek? Akár csak szexkapcsolatra is gondolok itt 18L
Nekem az a leginkább meglepő, hogy a 18 éves lánynak a legjobb barátnője egy 15 éves. Csak nekem furcsa?
Ismertem olyan 15 éves lányt, akiben annyira tomboltak a hormonok, hogy összejött egy 30 éves pasival, de csak szexkapcsolatra (csak orál volt köztük, mert nem akarta a szűzességét elveszteni). A pasi rendes volt hozzá, bár nem törte magát érte. Egy évig se tartott. Nem állítom, hogy tipikus, de nincs benne semmi extra. A lány interneten ismerte meg, írt neki, és nem hagyott sok kétséget affelől, hogy mit szeretne.
Egy 15 éves általában hamar szerelembe esik, de ez nem olyan komoly, hamar el is lobbanhat. A fiún sok múlik, megvan a veszélye, hogy kihasználja az alkalmat. Vigyázni kell...
Ha neked van tapasztalatod, hallgasd meg a barátnődet, és adj neki tanácsokat, mi nem ismerjük egyiket sem. A vágyakozás szívszaggatóan fájdalmas tud lenni, annál már csak egy csalódás keserűbb. :)
Látom, van itt olyan nő, aki nem célozgat, hanem beletrafál. :)
Értem én, a 16-as karika miatt kellett így felvezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!