Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lehet az ember a jó szextől?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 19:21
1/13 anonim válasza:
Igen.
Ez nem kérdés!!
Egy jó nézés is elég hozzá, nem hogy még izé... 😆😆
2/13 anonim válasza:
Szexkapcsolatnál az egyik fél mindig többet fog érezni.
4/13 anonim válasza:
Hát én nem tudom. Max egy két hétig, de tovább nem tartana. Nekem a szerelemhez szükség van a csaj személyiségére
6/13 anonim válasza:
Már több csaj is szeretett így belém! Szexnek indult, de több lett belőle. Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltünk. Este már írt SMS-t hogy ezt a napot minél hamarább meg kell ismételni! Már a csókomtól is beindult, és kérdezte hogy hogy tudsz így csókolni!?
7/13 anonim válasza:
Talán az álmodban, de még ez is merész kijelentés, hatos.
8/13 anonim válasza:
Egy lány abszolút. Neked nincs meg az amikor annyira megrakod, hogy beléd esik?
Tényleg lehet valakit szerelmesre baszni, főleg ha addig kifejezetten rossz élményei voltak és veled meg katapultál meseországba.
Ez létező jelenség.
9/13 anonim válasza:
7. Ne ítélkezz ismeretlenül! 6. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!