Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalt olyat, mikor már beleunt a csajozásba és nem érdekelte a dolog, akkor elkezdtek tapadni rá a nők?
"hogy bókolj stb a lányoknak? "
Ez az illem és a szokás. A valóság az, hogy egy kedves férfit simán dob a csaj bármikor, ha feltűnik egy férfi, aki bunkó, de nagyon érdekesnek, vonzónak tűnik. A nők az érdekes, izgalmas pasikra buknak. Legfeljebb a gyerekeik apjának akarnak egy rendes, normális csendes férfit.
Hát ez bizony így működik.
Ha nem tepersz értük, ha lesz-rod őket, azzal azt váltod ki az agyukban, hogy "hmm, ha ez a fickó megteheti, hogy ennyire lesz-rós legyen, akkor biztosan nagyon tapadnak rá a nők, ezért nem teper különösebben egyik után sem".
Nyilván nem mindegyik nő működik így, de a nagy részük igen - én is megtapasztaltam fiatal koromban pontosan ugyanezt.
Naív, buta tinédzserként még én is azt hittem, hogy a nagy romantikus gesztusokkal, meg kedveskedéssel, meg bókolgatással meg lehet hódítani a csajokat.
Hát nagyon nem - és ha esetleg össze is jön veled véletlenül egy nő, nem fog igazán férfinak tartani.
Szóval ja, le kell sz-rni őket. Nem bunkón, hanem lazán, kicsit flegmán.
De semmi esetre sem szabad udvarolgatni meg bókolgatni meg nyáladzani.
Ha azt sugallod, hogy "nekem igazából mindegy, hogy dugunk-e, vagy sem, ha te nem, majd jön más", ettől magasabb státuszú hímpéldánynak tűnsz.
A nők úgy gondolkodnak, hogy minél kétségbeesettebben tepersz, annál kevesebb lehetőséged van válogatni, tehát annál alacsonyabb státuszú férfi vagy.
"A nők úgy gondolkodnak, hogy minél kétségbeesettebben tepersz, annál kevesebb lehetőséged van válogatni, tehát annál alacsonyabb státuszú férfi vagy."
Gyönyörű megfogalmazás, ennyire tűpontosan még sosem láttam leírva. Abszolút egyetértek. Nem akarok elítélni senkit, a lányok sem tehetnek róla, hogy így működnek, de ez tény, hogy mindig is így működött a csajozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!