Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100% Hetero pasiként kérdezem, hogy szerintetek egy prosztata vibrátor kipróbálása normális dolog e? Van e tapasztalata itt bárkinek a prosztata stimulálásban?
Nos szeretek kiprobalni mindig új dolgokat, élvezeteket, és egy ideje ezen a prosztata masszázs dolgon kattogok.
Páromat még nem akarom ebbe bevonni, mert nem tudom jó vagy rossz élmény lesz e?!
Láttam neten nagyon sok prosztata vibrit, néztem videókat, hogy mennyire durvábbat élveznek a pasik, és úgy érzem, ki akarom próbálni!
Van bárkinek bármilyen tapasztalata ilyen prosztata vibri témában? Akár pasi akár barátnő?
Szerintetek ez még simán belefér mint hetero?!
Mert én úgy gondolom, igen!
Köszönöm az értelmes válaszokat!
"100% hetero pasiként"
vs
"néztem videókat, hogy mennyire durvábbat élveznek a pasik"
A heteróba belefér, csak te nem tűnsz 100%-ban annak, ha más pasik élélvezős videóit nézegeted. Egyébként nyugodtan próbáld ki.
Értelmezd az írást!
Azért néztem videót, hogy mégis hogyan működik egy prosztata vibrátor... Miben más egy ejakuláció attól mint egy amúgy...
Felfedező, információ gyűjtés szemszögből néztem, nem azért mert izgatott egy fasz látványa.
Istenem... Ha az összes rosszindulatu embert össze gyűjtenek egy kupacra.... A holdig érne a kupac 🤦♂️
Igggen. És melyik személyiséged ír most?
Emellett: vibrivel tapasztalatom nincs,az 5ujjas szolgàt szoktam hasznàlni.
Szia!
Én is nagyon ajánlom!
El lehet tőle úgy élvezni, hogy a farkadhoz nem nyúlsz, teljesen más orgazmus (akár sorozat is)
Ezeknek nézz utána a neten:
Aneros Super O és Dry O
Igen, nekem belefér. Az egyik exem (NŐ!!) tökéletesen tudta alkalmazni úgy az ujjait, mint úgy a "segédjét" (aztán vett egy másikat, direkt az én élvezetemre) arra, hogy prosztataorgazmust okozzon nekem.
A furcsa az volt, hogy miután (jobb kifejezést nem tudok, elnézést) "megcsinált prosztatailag", olyat élveztem, hogy még (mondjuk mind lenyelte... :D ), és nagyon rövid időn belül megint harcra kész voltam, és én csináltam meg őt... addigra nagyon tág és nedves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!