Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk/lányok,mi a leghomoszexuálisabb dolog amit kípróbáltatok vagy tapasztaltatok magatokon?
Meg mondom őszintén nem számítottam ilyen dúrva példára #1-es :D
Teljes mértékben meg vagy győződve arról hogy hetero vagy és nem mondjuk biszex? Nem vonzanak cseppet sem más nők?
Két farok egy szájban, punciban...
F35
magamra masztiztam a tükör előtt
19l
travinak öltözve vetköztem, majd szopást imitáltam gólyatáborban
annyira élethüre sikerült, hogy egyik évfolyamtársam még hónapokkal késöbb is melegnek hitt.
Kivertem es leszoptam egy sracnak,ahogy o is megtette velem ugyanezeket. Kozben smaroltunk is.
Elveztem,jo volt..
DE
Ha 1-10es skalan az 1 a hetero,az 5 a biszex es a 10 meleg,akkor magam 3-4re raknam. Nem tartom magam biszexnek,mert nincs fantaziam pasikrol,nem jonnek be az utcan es sosem tudnek megszeretni egy sracot sem. 4 evig fiu kolis voltam,rengeteg meztelen test..stb es megsem volt egy arva gondolatom sem egy pasirol akkoriban. Egy noi testert viszont barmikor elolvadok.
En nagy meretu dildokat hasznalok szeretem a feszito erzest amit okoznak de egyaltalan nem vonzodom a sajat nememhez es sosem volt semmifele sexualis erdekelrsegem felejuk.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!