Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeresnek mondható az a pasi a csajozásban, akinek 15 átlagos illetve csúnyácska szexuális partnere volt?
Szerintem sikeresnek mondható.
Moslèkkal is lehet tüzet oltani😁
Hány éves a férfi?
Alapvetően, az a pasi, akinek mindegy, hogy néz ki a nő, nem érdekli a tartós viszony csak a szex, az nem férfi, csupán egy farok! (Lyuk, lyuk csak a keret más!)
Amennyiben nem röpke, alkalmi menetekről, hanem valódi viszonyokról van szó: A szépség relatív! Ha valaki neked tetszik, ha vonz téged, akkor mások véleménye nem számít.
A partnerek száma nagyban függ az életkortól. 15 partner egy 20 évesnél sok. Viszont 50 évesnél elfogadható, még több sem ritkaság.
Nem csúnyáról, hanem csúnyácskáról beszéltem. Az én definíciómban a kettő között az a különbség, hogy a csúnya nő kifejezetten taszító. Egy 20 éves csúnyácska lánynak azért lehet például jó melle, amire be lehet indulni. És ha nem figyeled az arcát, elmegy szexuális partnernek.
De amúgy ezek a nők sem kefélnek akarkivel. Nem tudja őket akárki megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!