Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az betegesnek / perverznek mondható, ha izgat hogy egy nőnek szőrös a lába? Egyáltalán, vannak ilyen nők még...?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 23:10
2/13 anonim válasza:
Mindenkinek van szőr a lábán, ugyanúgy a nők is szőrösödnek, csak ők gyantázzák a lábukat.
4/13 anonim válasza:
Nem lenne gond, vannak pasik, akik elfogadják ezt.
5/13 anonim válasza:
Nem tudom miért de szerintem ez aranyos. Legalább a barátnőd megkímélheti magát a gyantázástól
6/13 anonim válasza:
engem csak akkor izgat ha szőke lányon vannak alig látható pihék :)
7/13 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha egy férfi azt mondja erre, hogy gusztustalan...
Mi is ugyanolyannak születünk, mint a férfiak, van szőr a lábunkon, intim helyeken, sőt, még a hónaljunkon is. És nem mindig van időnk, energiánk gyantázni, hogy olyanok legyünk, mint egy csiga.
Szerencsére a párom már nem huszonéves, érett férfi, aki elfogadja, hogy rajtam is nő szőr. Sőt, van, ahol imádja és kifejezetten kéri, hogy ne nyúljak hozzá.
8/13 anonim válasza:
Lenne ilyen nő, csak a férfiak a csupasz csigákat szeretik ezért a nők bototválnak, hogy meg feleljenek az elvárásnak.
9/13 anonim válasza:
Nő vagyok,az átlagosnál szőrösebb lábbal.Több barátomnak is bejött,kérték,hogy ne,vagy csak alkalmanként borotváljam.
10/13 anonim válasza:
Nem tartom perverznek azt, ha valakit izgat a szőrös női láb.
Igen, a nők lába is szőrös, de most az a trendi, hogyha szőrtelenítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!